EMTÉ Fijnproevers

Spaar voor korting, cadeaus en leuke uitjes

Gek op eten en gek op voordeel? Doe dan mee met EMTÉ Fijnproevers! Als Fijnproever spaart u namelijk tijdens het boodschappen doen automatisch FijnproeversPunten. Deze Punten kunt u vervolgens inwisselen voor korting, cadeaus en de leukste uitjes! Daarnaast ontvangt u regelmatig persoonlijke aanbiedingen en leuke extraatjes. Geniet van alle voordelen en meld u nu aan voor Fijnproevers.

Eenvoudig Punten sparen

Met Fijnproevers haalt u meer uit uw boodschappen, want voor elke euro die u bij ons besteedt spaart u automatisch FijnproeversPunten. Dat kan op twee manieren: met uw persoonlijke FijnproeversPas of via de gratis EMTÉ app op uw smartphone. Wilt u nog sneller sparen? Koppel dan uw Pas en Spaar Samen met uw partner. Of profiteer iedere week van de speciale folderaanbiedingen met extra FijnproeversPunten.

Korting op leuke uitjes en cadeaus

Het leuke van Fijnproevers is dat u helemaal zelf bepaalt wat u met uw Punten doet! Van korting aan de kassa tot aan leuke cadeaus in de FijnproeversShop. Maar uw Punten zijn het meeste waard als u ze inlevert bij één van onze Partners. Ontvang korting op een heerlijk dagje of avondje uit. Bij bekende pretparken en dierentuinen, maar óók bij het restaurant bij u om de hoek!

Ontvang persoonlijke aanbiedingen

Fijnproevers hebben bij ons een streepje voor. Naast korting ontvangt u regelmatig exclusieve persoonlijke aanbiedingen, een leuke verrassing of extra voordeel. Stuk voor stuk speciaal voor u geselecteerd. En daar hoeft u helemaal niets voor te doen!

Voordelen Fijnproevers

  • Deelname is gratis

  • Boodschappen doen = Punten sparen

  • Spaar voor korting, cadeaus en leuke uitjes

  • Spaar Samen met uw partner

  • FijnproeversPas op uw telefoon