Nieuws 

Op EMTÉ.nl houden we u graag op de hoogte. Op deze pagina vindt u een overzicht met actueel nieuws en andere informatie.

 

 

Boodschappen magazine

Boodschappen neemt u deze maand mee op een culinair rondje Frankrijk. De tour de France begint in de Bourgogne, gaat verder naar de Elzas, Normandie en belandt uiteindelijk in de Côte d’Azur. In deze tour komen kenmerkende streekgerechten zoals Coq au Vin, Tarte d’Alsace en Bouillabaisse voorbij. Échte smaakmakers uit verschillende delen van Frankrijk. Neem de nieuwe Boodschappen nu gratis mee in uw EMTÉ!


Lees meer

EMTÉ is in het Westland Kaasrapport door onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot de supermarkt met de Beste Kaasafdeling  van Nederland! In dit onderzoek spraken de consumenten hun waardering uit en gaven rapportcijfers voor onder andere de kwaliteit, ruime keuze en de scherpe aanbiedingen. Naast Kaas scoorde EMTÉ ook al op Brood en Vlees het beste van alle Nederlandse supermarkten. Wij willen u wederom bedanken voor uw waardering.

 

Beste Kaasverkoper van Nederland

Lezen is een feestje en daarom stond Villa Pardoes op maandag 31 maart helemaal in het teken van kinderboeken. Namens EMTÉ overhandigde commercieel directeur Johan van Heerebeek, symbolisch maar liefst 60.000 boeken aan Kinderzwerfboek! Met deze donatie willen wij lezen stimuleren en leesachterstanden wegwerken.

 

Lees meer

 

Maar liefst 9% procent van de consumenten doet zijn boodschappen het liefst bij EMTÉ, een mooi resultaat voor een regionale speler. Dat blijkt uit een onlangs gepubliceerd onderzoek van de Consumentenbond* onder 900 klanten van 10 bekende supermarktketens. EMTÉ scoort als enige op alle onderzochte punten bovengemiddeld en staat daarmee qua populariteit op een gedeelde derde plek.

 

Lees meer 

 

Bakkerij Laaf
Nieuw bij EMTÉ: broden van Bakkerij Laaf

In het land van Laaf staat het Lariekoekhuys, de bakkerij van de gebroeders Luim. Hier maken zij speciaal voor EMTÉ de lekkerste broden, die in onze winkels vers voor u worden afgebakken. Robuuste, authentieke en gezonde zuurdesem broden om samen met het gezin van te genieten. Van een Laafs Bourgondisch Bolleke tot en met de Kleine Knappertjes. Er is voor ieder wat wils! Probeer ze nu, exclusief bij EMTÉ!

 

Lees meer

 

Dat lekkere wijn helemaal niet duur hoeft te zijn bewijst De Grote Hamersma 2014 wel. Deze wijngids, geschreven door wijnjournalist Harold Hamersma, bevat de beste wijnen die Nederland rijk is, waaronder 19 EMTÉ wijnen! Bekijk een overzicht van al onze aanbevolen wijnen met rapportcijfer én beschrijving.

 

Lees meer

 

 

De Grote Hamersma 2014 EMTÉ wijnen
Beste slagerij en bakkerij van Nederland GfK

EMTÉ is verkozen tot Beste Slagerij én Beste Bakkerij van Nederland! Dit blijkt uit het onlangs gepubliceerde jaarlijkse Versrapport van onderzoeksbureau GfK en het vakblad Foodmagazine. Ruim 6.000 consumenten spraken een waardering uit over de versafdelingen van hun supermarkt. Zij gaven de afdelingen vlees, brood en groente & fruit een rapportcijfer voor kwaliteit/versheid, ruime keuze in assortiment, aantrekkelijke aanbiedingen en lage prijzen.

 

Lees verder

20-06-2013

Komt er een verjaardag aan maar heeft u geen idee waarmee u de jarige blij kunt maken? EMTÉ heeft de oplossing, want sinds kort kunt u in bijna alle EMTÉ supermarkten terecht voor een divers assortiment cadeaukaarten. Het ideale cadeau om te geven of te krijgen, want of u nu van muziek, kleding of films houdt, er is voor ieder wat wils!

 

Lees meer

 

 

Giftcards
Oke budgetmerk

16-05-2013

Nu bij EMTÉ: budgetmerk Ok€! Een breed assortiment producten van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Speciaal geselecteerd voor onze prijsbewuste klanten. In de winkel herkent u ze in één oogopslag. Kom snel kennis maken met dit wel heel voordelige assortiment.

 

Lees meer over Ok€

 

24-01-2013

Wist u dat EMTÉ ook te vinden is op Facebook en Twitter? Via onze officiele pagina's houden wij u op de hoogte van de laatste EMTÉ nieuwtjes, interessante weetjes over eten, winacties en wij delen heerlijke recepten met u.

 

Lees meer

 

 

 

Twitter Facebook
Ik kies bewust

26-10-2012

Boodschappen doen is keuzes maken, maar hoe weet u nu dat de producten in uw boodschappenkar wel een goede keuze zijn? Om u te helpen gezonder en bewuster te eten, is Het Vinkje in het leven geroepen. Aan de hand van een groen of een blauw vinkje ziet u in één oogopslag welke producten binnen een productgroep minder verzadigd vet, toegevoegde suikers of zout bevatten.

Lees meer

 

Voer uw postcode in:
Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen?
Meld u dan nu aan!
Inspiratie voor heerlijke recepten vindt u bij EMTÉ.

Bekijk nu de receptenpagina
Copyright EMTÉ Supermarkten 2013