Fototaart bestellen bij EMTÉ! 

Uw feest is compleet met een mooie fototaart van EMTÉ! Kies uw eigen foto en plaats deze op een slagroomtaart naar keuze. Onze vertrouwde patisserie bakker zorgt vervolgens voor de rest en kan uw taart de volgende dag al afleveren bij uw favoriete EMTÉ winkel. U zult genieten van een taart die net zo lekker is als u van ons gewend bent, maar er toch net iets specialer uitziet.

 

Hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs
Patisserie Hoeben is een bakker die in de regio een goede naam heeft opgebouwd als leverancier van kwalitatief hoogstaande producten. Zij zullen uw taart dan ook met de beste zorg produceren en op de plaats van bestemming brengen. En dit voor een scherpe prijs, zoals u verwacht van EMTÉ.

Voor 10:00 besteld = morgen ophalen in uw EMTÉ
U bestelt uw fototaart in 5 eenvoudige stappen. Nadat u via e-mail de bestelling activeert wordt het productieproces in gang gezet. Mocht u bovendien vandaag vóór 10:00 bestellen, dan kunt u morgen de taart al ophalen in uw EMTÉ winkel. Betalen doet u gewoon aan de kassa. Snel, gemakkelijk en toch voordelig; allemaal in één bij de fototaart bestelservice van EMTÉ.

 

Ander gebak bestellen

Naast een fototaart kunt u ook allerlei vlaaien en klein gebak bij EMTÉ bestellen. Dit kunt u doen door het gebakbestelformulier in te vullen en in te leveren in uw EMTÉ supermarkt. Wij zorgen er vervolgens voor dat het gebak na twee dagen af te halen is in de winkel. Op die manier bent u er zeker van dat het gewenste gebak in de winkel aanwezig is op de dag dat u iets te vieren heeft.

 

 

Voer uw postcode in:
Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen?
Meld u dan nu aan!
Inspiratie voor heerlijke recepten vindt u bij EMTÉ.

Bekijk nu de receptenpagina
Copyright EMTÉ Supermarkten 2013