EMTÉ Keukentuintjes

Spaar nu voor gratis EMTÉ Keukentuintjes

Vind je het ook zo lekker om jouw heerlijke maaltijden iets meer ‘sjeu’ te geven met verse kruiden? Met EMTÉ Keukentuintjes heb je altijd de lekkerste ingrediënten bij de hand. Van pittige pepers tot de mooie munt: jouw ingrediënten zijn altijd lekker vers!

Op deze pagina lees je hoe je jouw plantjes van klein zaadje tot prachtige keukentuintjes kunt omtoveren. Ze smaken namelijk niet alleen heel erg goed, ze brengen ook wat leven in de brouwerij. Planten zijn helemaal hot en met de gerecyclede kweektasjes maak je van je keuken een trendy thuiskwekerij.

Op = op!

De EMTÉ Keukentuintjes vliegen de EMTÉ uit. Sommige plantjes raken uit voorraad. Wees er daarom snel bij, want op is ook echt op!

Geen kweekheld? Kweekhulp!

Niet iedereen heeft groene vingers. Maar zelf je kruiden, groenten en fruit kweken is helemaal niet moeilijk en echt heel leuk! Om je te helpen, kun je automatische meldingen in je agenda ontvangen, zodat je niet vergeet je plantje te verzorgen en je ook weet hoe je dat het beste kunt doen. Ook ontvang je handige tips en lekkere recepten voor jouw EMTÉ Keukentuintje. Geef hieronder aan voor welk plantje jij meldingen wilt ontvangen en word een echte kweekheld!

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over je EMTÉ Keukentuintje? Dan helpen we je graag aan het antwoord.

Bekijk alle vragen en antwoorden

Duurzaam geproduceerd

Het kweken van je eigen kruiden is al duurzaam, maar wist je dat de kweekzakjes ook heel groen geproduceerd worden? Oude 50 liter zakken waar de thee in India wordt vervoerd worden namelijk verzameld en gerecycled tot mooie, hippe ronde en vierkante kweektasjes van 11 x 11 cm waar de planten goed in kunnen kiemen en groeien. Fijn voor het milieu, maar ook voor de werkgelegenheid in India. Twee vliegen in één klap dus.

Mooi in de keuken

De EMTÉ Keukentuintjes zijn niet alleen heel handig op het aanrecht - zodat je meteen je groenten, fruit en kruiden bij de hand hebt - maar ze kleden je keuken ook aan.

Plantje verpot? Nóg een leven voor het kweekzakje!

Is je plantje uit het kweekzakje gegroeid of heb je je oogst al binnen? Dan hebben wij nog wat leuke tips voor deze hippe kweekzakjes. Want je kunt ze natuurlijk nóg een leven geven. Wat dacht je van het kweekzakje als opberger? Leuk voor in de keuken, badkamer, slaapkamer, babykamer, woonkamer en studiekamer. Of zijn we nog iets vergeten?

Actievoorwaarden

- Je kunt de zegels van 1 april t/m 12 mei 2018 sparen.
- Bij besteding van € 10,-* en speciaal geselecteerde actieproducten ontvang je 1 zegel en met 12 zegels is de spaarkaart vol.
- Tegen inlevering van een volle spaarkaart ontvang je 1 gratis EMTÉ Keukentuintje.
- Volle spaarkaarten kun je t/m 2 juni inleveren.
- Op = op!
* Exclusief statiegeld, rookwaren, loterij-artikelen, kadokaarten, postzegels, servicediensten, boeken en flesvoeding voor baby’s van 0 tot 6 maanden.