50% korting op een MaDiWoDo Wellness entreebewijs

Keuze uit meer dan 20 wellnesslocaties voor slechts €14,00!

Werk, sport en uiteenlopende hobby's... Wij begrijpen als geen ander dat je agenda bol staat van de afspraken. Tijd om jezelf eens extra in de watten te leggen! Fijnproevers genieten nu extra voordelig van een dagje wellness. Vanaf 27 mei 2018 ontvang je tegen inlevering van 200 FijnproeversPunten 50% korting op een MaDiWoDo-Wellnessentreebewijs.

MaDiWoDo Wellness entreebewijs

Ben jij ook 'druk, drukker, drukst'? Leg jezelf eens in de watten en trakteer jezelf op een dagje bij de wellness. Met jouw FijnproeversPunten kan dit nu extra voordelig. Tegen inlevering van 200 FijnproeversPunten ontvang je namelijk 50% korting op een MaDiWoDo Wellness entreebewijs. Dit betekent dat je geen €28,75 betaalt voor je entree, maar slechts €14.-.

Goed om te weten: deze actie loopt van zondag 27 mei t/m zaterdag 7 juli. Dit entreebewijs is geldig van maandag t/m donderdag bij meer dan 20 wellnesslocaties*. De vouchers zijn verkrijgbaar aan de kassa bij EMTÉ en in de FijnproeversShop.

Bekijk alle deelnemende wellnesslocaties

De wellnesslocaties van Select Wellness Group vormen dé perfecte locatie voor uw wellnessdag met hun verscheidenheid aan sauna- en wellnessfaciliteiten, ontspannende (beauty)-behandelingen en heerlijke lunch- en dinergerechten. Persoonlijke aandacht en service staan voorop; wellness with a personal touch.

Download hier het overzicht
(423,2 kB)

Hoe werkt het?

1. Bestel je kortingsvoucher direct aan de EMTÉ kassa of in de FijnproeversShop

2. Ga naar www.selectwellness.nl/emte en voer je unieke vouchercode in

3. Koop per vouchercode één entreebewijs met 50% korting

Gezonde smoothies & sappen

Goed voor jezelf zorgen betekent natuurlijk niet alleen jezelf trakteren op een dagje wellness, maar natuurlijk ook een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Sappen en smoothies zijn de ideale manier om extra groente en fruit binnen te krijgen. Heerlijk als ontbijt, als tussendoortje of als dorstlesser.

Wat smoothies en sappen zo lekker maakt en leuk om te maken, is omdat je hiermee qua ingrediënten eindeloos kan variëren. Denk bijvoorbeeld aan een supergezonde groene smoothie met rode biet. Of wat dacht je van een stevige ochtendshake met havermout om de dag goed mee te beginnen? Voldoende vitamines consumeren was nog nooit zo lekker en makkelijk. Ook zo'n zin gekregen in onze gezonde smoothies en sappen? Bekijk dan snel onze recepten!

Actievoorwaarden

*De looptijd van deze actie is 27 mei t/m 7 juli 2018. In te wisselen voor een MaDiWoDo Wellness entreebewijs bij een van de 22 deelnemende wellnesslocaties. Het MaDiWoDo Wellness entreebewijs is geldig van maandag t/m donderdag t/m 30 september 2018. Reserveren is noodzakelijk en kan rechtstreeks bij een van de deelnemende wellnesslocaties. Niet geldig op erkende feestdagen en in de kerstvakantie. Het MaDiWoDo Wellness entreebewijs is niet online in te wisselen. Niet te gebruiken i.c.m. andere acties en arrangementen. Niet in te wisselen voor contanten. Eén kortingsvoucher is geldig voor korting op één MaDiWoDo Wellness entreebewijs.