MaDiWoDo-bioscoopkaart

Ga jij binnenkort gratis* naar de bioscoop?

Actie, komedie of een romantische film? Waar je ook van houdt, Fijnproevers genieten nu extra voordelig van een avondje bioscoop. Vanaf 16 april 2018 ontvang je tegen inlevering van 775 Punten of 475 FijnproeversPunten met een bijbetaling van €3,- een bioscoopvoucher. Hiermee kun je op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag kunt genieten van je favoriete bioscoopfilm*. Wees er snel bij, want OP=OP. Je vindt op deze pagina alle ins en outs over deze actie.

Bioscoopvoucher

Naar de bioscoop gaan staat garant voor genieten. Of je nu met de hele familie naar de nieuwste animatiefilm gaat of gezellig met je partner: voor ieder wat wils! Fijnproevers kunnen vanaf 16 april extra voordelig van de bioscoop genieten. Je ontvangt namelijk tegen inlevering van 775 FijnproeversPunten een gratis bioscoopvoucher.

Niet genoeg FijnproeversPunten? Geen Punt! Voor 475 Punten en een kleine bijbetaling van €3.- heb je er ook één. De voucher is geldig van maandag t/m donderdag bij ruim 150 bioscopen*, dus altijd eentje bij jou in de buurt. Wees er snel bij, want OP=OP!

Bestel vanaf 16 april je bioscoopkaart

1. In de winkel aan de kassa.
Bioscoopkaarten worden als E-voucher binnen 2 uur per e-mail verzonden. Print je E-voucher en neem deze mee naar de bioscoop of het filmtheater

2. In de FijnproeversShop
In de FijnproeversShop zijn alleen E-vouchers verkrijgbaar tegen inwisseling van 775 Punten. E-vouchers via de FijnproeversShop worden direct, per e-mail, verstuurd. Een deel bijbetalen kan alleen in de winkel aan de kassa.

Vind een deelnemende bioscoop bij jou in de buurt

Heb jij je E-voucher bemachtigd? Ontdek hieronder de deelnemende bioscopen in de buurt waar jij je E-voucher kunt verzilveren.

Download overzicht deelnemende bioscopen MaDiWoDo Bioscoopactie
(100,9 kB)

Popcorn maken

Houd het bioscoopgevoel langer vast en maak thuis je eigen popcorn. Niet alleen lekker, maak ook nog eens makkelijk om te maken. Voor de basis heb je slechts 100 gram popcornmaïs, twee eetlepels arachide- of zonnebloemolie nodig en een pan met dikke bodem nodig.

  1. Verhit de olie in een pan met dikke bodem
  2. Voeg de mais toe en leg het deksel erop.
  3. Smelt de boter en laat intussen de popcorn op middelhoge stand poffen.
  4. Als het geluid tegen het deksel stopt, is de popcorn klaar. Genieten maar!

Popcorn toppings

Wanneer je zelf je popcorn maakt is dit veelal niet alleen gezonder, maar ook leuker omdat je kunt variëren met verschillende soorten toppings. Je kunt natuurlijk kiezen voor de klassieke zoete of zoute popcorn, maar er zijn nog veel meer popcorn toppings mogelijk. Stil de zoete trek bijvoorbeeld met een topping van gesmolten chocolad - wit, melk of puur!

Zin in iets hartigs? Dan is gesmolten kaas een smakelijke manier om de hartige trek te stillen. Of experimenteer met diverse kruiden om je zelfgemaakte popcorn nét dat beetje extra te geven. Met chilipoeder creëer je bijvoorbeeld in een handomdraai pittige popcorn. Ook paprikapoeder is een lekkere manier om je popcorn net wat kruidiger te maken. Mix en match!

Actievoorwaarden

*De looptijd van deze actie is 16 april t/m 19 mei 2018. In te wisselen voor een bioscoopkaartje bij meer dan 150 aangesloten bioscopen en filmtheaters in Nederland. Alleen geldig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Minimaal 11 maanden geldig. Niet geldig op erkende feestdagen en in de kerstvakantie. Voor 3D vertoningen geldt een toeslag. Bekijk de website van de te bezoeken bioscoop of filmtheater voor eventuele overige toeslagen en /of reserveringskosten. De MaDiWoDo bioscoopkaart is niet online in te wisselen. Niet te gebruiken i.c.m. andere acties en arrangementen. Niet in te wisselen voor contanten.