Spaar voor 50% korting op PLAYMOBIL

Is jouw mini-you urenlang zoet dankzij PLAYMOBIL? Dan worden dit extra feestelijke feestdagen! Van zondag 5 november tot zaterdag 2 december spaar je bij EMTÉ namelijk voor 50% korting op de leukste PLAYMOBIL werelden. Bij elke €5,-* aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten** ontvang je één zegel. Bij een volle spaarkaart (12 zegels) heb je de keuze uit 12 speelwerelden voor jongens én meisjes! Wees er snel bij want OP = OP!

Urenlang speelplezier

Van een vrolijke zomerweide voor de allerkleinsten tot een uitgebreide manege voor de oudere meiden; PLAYMOBIL is er voor iedereen. En ook wat budget betreft is er genoeg variatie. Sinterklaas en de Kerstman hebben dit jaar dan ook verrassend veel keuze.

Bekijk alle speelwerelden

Maak jouw eigen verhaal!

Het leuke aan PLAYMOBIL is dat je iedere keer een ander verhaal kunt laten afspelen in dezelfde wereld. Wij toveren de aankomende weken enkele werelden tot leven, maar we zijn ook benieuwd naar jouw verhaal! Post jouw video op onze Facebook-pagina, en wellicht zie je ‘m op deze pagina verschijnen.

* Exclusief statiegeld, rookwaren, borrelshop, loterijartikelen, kadokaarten, postzegels, medicijnen, servicediensten, boeken en flesvoeding voor baby’s van 0 tot 6 maanden.
** Volle spaarkaarten zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Spaarkaarten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 16 december 2017.