Symbolica

Verzamel de Magische Medaillons van Symbolica

Download de sjoelapp IOS | Download de sjoelapp Android | Bekijk de Medaillons | Bekijk de sjoelapp winnaars | Medaillons scannen


 

Ben jij fan van de nieuwste Efteling-attractie Symbolica: Paleis der Fantasie?

Ben jij fan van de nieuwste Efteling-attractie Symbolica: Paleis der Fantasie? Dan laat EMTÉ jouw droom uitkomen: haal van vrijdag 15 september t/m zaterdag 21 oktober 2017 de magie in huis met de 24 Magische Symbolica Medaillons. Pardoes en Pardijn dagen je uit om ze allemaal te verzamelen, te bewaren in het verzamelalbum of om er magische spellen mee te spelen.

 

Over Symbolica

Ben jij al in de nieuwste attractie van de Efteling geweest? In Symbolica ga je op avontuur langs de magische, verborgen kamers van het Paleis der Fantasie. Het onderkomen van Koning Pardulfus, waar hij met zachte hand regeert. Breng je een bezoek aan het Paleis, dan ga je op avontuur in de werkelijkheid, jouw droom en fantasie.

 

Iedere Medaillon is bijzonder

Er worden typerende Symbolica  creaties op afgebeeld en ze hebben ook hun eigen speciale effecten. Kun je niet wachten om alle 24 Magische Medaillons te sparen? De Magische Medaillons zijn exclusief verkrijgbaar bij EMTÉ. Bij elke €15,-* besteding en diverse geselecteerde actieproducten ontvang je één flowpack met één Magische Medaillon. Let op: de Medaillons zijn populair, dus Op = OP!

Bekijk alle Medaillons

Het Sjoelpaleis

Wist je dat je je Magische Medaillons ook als sjoelstenen kunt gebruiken? Het Paleis der Fantasie is hierin het magische sjoeltoneel. Deze is voor slechts €1,- bij EMTÉ te koop! Wie scoort de meeste punten na een sjoelronde? Dit oud-Hollandse gezelschapsspel is verslavend leuk!

Symbolica sjoel app

Ook kun je digitaal jouw sjoel skills optimaliseren! Download nu de Symbolica Sjoel app, scan je Magische Medaillons om naar het volgende level te gaan en ontdek alle kamers van het Symbolica-Paleis. Heb jij de hoogste score? Dan maak je kans op mooie Symbolica-prijzen!


Download de App: Apple App Store of Google Play Store


Exclusief statiegeld, rookwaren, borrelshop, loterijartikelen, kadokaarten, postzegels, medicijnen, servicediensten, boeken en flesvoeding voor baby’s van 0 tot 6 maanden. Bekijk alle actievoorwaarden hier.