Bormioli Quattro Stagioni weckpotten

Multifunctionele glazen weckpotten met handige schroefdeksels

Marinades, rubs, jam, fruit, groente, zomerdrankjes... Je kunt het zo gek niet bedenken of de weckpot is inzetbaar. Fijnproevers halen nu extra voordelig deze culinaire multitaskers in huis. Al tegen inlevering van 175 FijnproeversPunten ontvang je één van de veelzijdige Bormioli Quattro Stagioni weckpotten

Bormioli Quattro Stagioni weckpotten

Heb jij een heerlijke rub gemaakt die je voor een later moment wilt bewaren? Of wil je je favoriete limonade op verrassende wijze serveren? De Bormioli Quattro Stagioni weckpotten maken het mogelijk. Deze weckpotten zijn voorzien van gouden deksel en het logo in sierlijke letters, waardoor deze weckpotten niet alleen praktisch zijn maar ook nog eens ontzettend leuk om te zien. En met jouw FijnproeversPunten ontvang je deze nu gratis*.

Al tegen inlevering van 175 FijnproeversPunten ontvang je bijvoorbeeld een luxueuze weckpot met gouden deksel van 0,25 of 0,4 liter. Of lever 275 FijnproeversPunten in en ontvang een pot van 1,5 liter. Ga hiervoor naar jouw EMTÉ of de Fijnproeversshop. Deze actie loopt van zondag 24 juni tot en met zaterdag 25 augustus. Let op: zolang de voorraad strekt. Je vindt hieronder een overzicht van de verschillende weckpotten.

Wist je dat...

...wecken inmiddels al meer dan 150 jaar wordt gedaan? Het werd ontdekt door een Franse legerkok die op deze manier ondervond dat hij het voedsel voor het leger zo veel langer kon bewaren. Rond 1900 was het de Duitse familie Weck die de glazen weckpot zoals wij deze nu kennen bedacht. Ruim honderd jaar later is de weckpot nog steeds onmisbaar in de keuken.

Wat weckpotten zo leuk maakt, is dat ze niet alleen praktisch zijn in gebruik, maar ook minstens zo mooi zijn om naar te kijken. Neem de Bormioli Quattro Stagioni weckpotten. Hierin kun je niet alleen je versbereide jam in bewaren, maar je kunt ze ook neerzetten als bijzondere vaas of houder voor je keukengerei. Ook in het zicht je kruiden of pasta bewaren is met deze weckpotten beslist geen straf. Sterker nog: zet ze júíst in het zicht als blikvangers van je keuken.

Wecken: hoe werkt dat?

De Bormioli Quattro Stagioni weckpotten zijn vanzelfsprekend bij uitstek geschikt om te wecken. Denk bijvoorbeeld aan groenten, fruit en andere etenswaren. Maar hoe werkt dat dan precies? In dit stappenplan vind je een handig overzicht hoe je op de juiste manier kunt wecken: van het kiezen van de juiste pot tot het steriliseren van de potten. Zo weet je zeker dat je de weckpotten optimaal benut.

Wist je bijvoorbeeld dat er bepaalde groente- en fruitsoorten zijn die je het beste in de zomermaanden kunt wecken? Dit zijn bijvoorbeeld abrikozen, kersen, citroen, vijgen, aardbeien, frambozen, meloen, bramen, bosbessen, perzik, pruimen, komkommer, courgette, bonen, uien, erwtjes, radijs en tomaat.

Actievoorwaarden

*De looptijd van deze actie is zondag 24 juni t/m zaterdag 25 augustus 2018. Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt t/m 25 augustus 2018.