Vegetarisch assortiment

Heerlijke, gezonde vleesvervangers

Hoewel EMTÉ keer op keer Supermarkt met de Beste Slagerij is, willen we ook onze vegetarische klanten voorzien van het lekkerste stukje vleesvervanger. Daarom vind je bij ons een breed assortiment aan vleesvervangers. Maar natuurlijk ook voor vleesliefhebbers is ons vegetarisch assortiment net zo lekker.

Vegetarische producten

Vegetarische producten zijn niet alleen heel gezond, ze zijn ook nog eens heel gemakkelijk te bereiden. Al onze vleesvervangers bevatten een hoog eiwitgehalte en essentiële voedingstoffen als ijzer, vitamine en calcium.

Goodbite vleesvervangers

De vleesvervangers van Goodbite zijn smaakvol, goed voor je gezondheid, het milieu en voor dieren. Het assortiment bestaat uit de lekkere, veganistische linzenburger, notenburger en –balletjes van cashewnoten, paranoten, amandelen, macadamianoten, pistachenoten en pecannoten, biologische en veganistische tofureepjes pittig gekruid en veganistische tempehblokjes ketjap.

BOON vleesvervangers

De BOON vleesvervangers vormen bonen een goede vervanger voor het dagelijks stukje vlees. De producten hebben een minimale bewerking gehad en zijn 100 procent plantaardig - dus ook ei- en zuivelvrij, dus perfect voor veganisten. De producten bevatten geen soja, maar hebben peulvruchten als basis; tuinbonen, bruine bonen en kikkererwten. De ballen en burgers zijn verkrijgbaar in de smaken ‘falafel’ en ‘chili’.

Gevarieerd vegetarisch

Op zoek naar inspiratie om gevarieerd vegetarisch te eten? Bekijk dan de lekkerste recepten en beste tips.

Vegetarisch variëren