Gebak bestellen

Feest viert u met vers gebak

Een verjaardag, diploma of gewoon ‘zomaar’. Welke gelegenheid zich ook voordoet, het feest wordt compleet met ons verse gebak. Met liefde gemaakt door onze gepassioneerde bakkers die alleen de allerbeste verse ingrediënten gebruiken.

Een deel van ons assortiment kunt u direct in de winkel kopen. Wilt u echter kiezen uit een ruimer assortiment, met bijvoorbeeld het lekkerste verse seizoensgebak en een gepersonaliseerde fototaart, dan kunt u deze heel eenvoudig bestellen.

Bestel uw eigen fototaart

Maak uw feest compleet met een persoonlijke fototaart! Een heerlijk luchtige slagroomtaart met frambozen/bessen confiture, nootjes én uw eigen foto. Ú ontwerpt de taart en onze vertrouwde patisserie bakkers maken hem met liefde en passie.

Bestellen is snel en heel eenvoudig. Kies een taart naar keuze, upload een mooie foto en vul uw gegevens en EMTÉ supermarkt in. Bestelt u voor 10:00 uur dan kunt u de taart al de volgende dag ophalen bij uw favoriete EMTÉ! En betalen, dat doet u gewoon aan de kassa. Wel zo makkelijk.

Online bestellen

Het lekkerste seizoensgebak

Ons seizoensgebak heeft eigenlijk geen aanleiding nodig. De komst van het rode zomerfruit is al een feestje op zich. Onze bakkers selecteren alleen het allerbeste fruit en bakken met veel liefde en passie de lekkerste taarten en gebak. Heerlijk licht en luchtig en superfris. Bijvoorbeeld onze bramen vanillevlaai of aardbeienvlaai met Wenerbodem. Wat de reden ook is, met het seizoensgebak van EMTÉ haalt u altijd het zonnetje in huis. Eenvoudig te bestellen met het bestelformulier en al binnen twee dagen af te halen bij uw EMTÉ.

Download bestelformulier