Online gebak bestellen

Feest vier je met vers gebak

Een verjaardag, diploma of gewoon ‘zomaar’. Welke gelegenheid zich ook voordoet, het feest wordt compleet met ons verse gebak. Met liefde gemaakt door onze gepassioneerde bakkers die alleen de allerbeste verse ingrediënten gebruiken.

Een deel van ons assortiment kun je direct in de winkel kopen. Wil je echter kiezen uit een ruimer assortiment, met bijvoorbeeld het lekkerste verse seizoensgebak en een gepersonaliseerde fototaart, dan kun je deze heel eenvoudig online bestellen.

Bestel jouw eigen fototaart

Maak het feest compleet met een persoonlijke fototaart! Een heerlijke luchtige slagroomtaart met frambozen/bessen confiture, nootjes én jouw eigen foto. Jij ontwerpt de taart en onze vertrouwde patisserie bakkers maken hem met liefde en passie.

Bestellen gaat snel en is heel eenvoudig. Kies een taart naar keuze, upload een mooie foto, voeg eventueel een tekst toe en vul jouw gegevens en EMTÉ supermarkt in. Bestel je voor 09:00 uur, dan kun je de taart al na twee dagen ophalen bij jouw favoriete EMTÉ! En betalen, dat doe je gewoon aan de kassa. Wel zo makkelijk.

Fototaart online bestellen

Het lekkerste seizoensgebak

Ons seizoensgebak heeft eigenlijk geen aanleiding nodig. De komst van het rode zomerfruit is al een feestje op zich. Onze bakkers selecteren alleen het allerbeste fruit en bakken met veel liefde en passie de lekkerste taarten en gebak. Heerlijk licht en luchtig en superfris! Bijvoorbeeld onze kersenvlaai of overheelijke vruchtenvlaai. Wat de reden ook is, met het seizoensgebak van EMTÉ haal je altijd het zonnetje in huis. Eenvoudig online te bestellen en al binnen twee dagen af te halen bij jouw EMTÉ.

Gebak online bestellen