Laag, lager, laagst

Kies jouw eigen budgetroute

Bij EMTÉ bepaal je zelf hoeveel je kwijt bent voor je boodschappen. Je kunt namelijk kiezen uit een ruim assortiment scherp geprijsde merkartikelen, maar ook voor honderden voordelige producten van ons huismerk of ons budgetmerk Ok€. Voor iedere beurs is er wel een passend product.

Scherp geprijsde bekende merken

Bij EMTÉ weet je zeker dat je niets teveel betaalt voor producten van bekende merken. Wij vergelijken namelijk dagelijks de prijzen van onze toch al laag geprijsde merkartikelen en mocht het nodig zijn, dan passen wij de prijs aan. Zo betaal je minder dan bij andere supermarkten, maar profiteer je toch van de uitstekende kwaliteit van onze producten.


g'woon goede producten

Goed nieuws: ons nieuwe huismerk g'woon ligt in de schappen! G'woon is er voor iedereen. Lekker genieten van de kleine momenten in het leven. Een kopje koffie met een goed verhaal, een knorrende kat die zijn buik vol heeft of de geur van afgebakken stokbrood: g'woon is elke dag goed voor een glimlach.

Budgetmerk Ok€

Op zoek naar een goede kwaliteit voor een lage prijs? Met ons budgetmerk Ok€ geniet je van ongeveer 200 basisproducten tegen een prijs die gemiddeld 50% lager is dan producten van bekende merken. Van wasmiddel tot kattenvoer en diepvriessnacks tot filterkoffie. En de kwaliteit? Die is gewoon goed.