Laag, lager, laagst

Kies uw eigen budgetroute

Bij EMTÉ bepaalt u zelf hoeveel u kwijt bent voor uw boodschappen. U kunt namelijk kiezen uit een ruim assortiment scherp geprijsde merkartikelen, maar ook voor honderden voordelige producten van ons huismerk of ons budgetmerk Ok€. Voor iedere beurs is er wel een passend product.

Scherp geprijsde bekende merken

Bij EMTÉ weet u zeker dat u niets teveel betaalt voor producten van bekende merken. Wij vergelijken namelijk dagelijks de prijzen van onze toch al laag geprijsde merkartikelen en mocht het nodig zijn, dan passen wij de prijs aan. Zo betaalt u minder dan bij andere supermarkten, maar profiteert u toch van de uitstekende kwaliteit van onze producten.


Huismerk Markant wordt g'woon

We hebben goed nieuws: we krijgen een nieuw huismerk! Ons nieuwe merk heet g'woon en komt in de plaats van Markant. Veel van de producten zijn verbeterd in kwaliteit, in verpakking of allebei en het assortiment wordt uitgebreid met nieuwe producten. Markant maakt langzaam plaats voor ons nieuwe merk g'woon. Hiermee beloven we g'woon goede producten voor gewone prijzen!

Budgetmerk Ok€

Op zoek naar een goede kwaliteit voor een lage prijs? Met ons budgetmerk Ok€ geniet u van ongeveer 200 basisproducten tegen een prijs die gemiddeld 50% lager is dan producten van bekende merken. Van wasmiddel tot kattenvoer en diepvriessnacks tot filterkoffie. En de kwaliteit? Die is gewoon goed.