Het verhaal van Rummo pasta

Pastameesters sinds 1846

Voor de lekkerste Italiaanse gerechten gebruik je Rummo pasta.

Deze kwaliteitspasta wordt al 160 jaar op ambachtelijke wijze bereid door de familie Rummo. Met de grootste zorg, beste ingrediënten en traditionele machines. En dat proef je.

Wij presenteren dan ook met trots deze heerlijke pasta, die alleen verkrijgbaar is bij EMTÉ.

Lente Lavorazione productiemethode

De Lente Lavorazione® methode (ongehaaste productie) is een revolutionaire manier van produceren, ontstaan dankzij de ervaring van zes generaties pastameesters. Het vindt zijn oorsprong regelrecht in de traditionele ambachtelijke manier van pasta maken. Met aandacht voor details én zonder haast wordt het deeg langdurig gekneed, zodat het hoge eiwitgehalte en de exceptionele kookkwaliteit behouden blijft. Want hoe langzamer de bewerking, hoe beter de pasta!

Perfect al dente

Het grote voordeel van Rummo pasta is dat deze altijd gemakkelijk 'al dente' kookt en niet plakt. Zelfs wanneer je de pasta iets te lang kookt of deze na een aantal uur opnieuw opwarmt, blijft deze altijd perfect beetgaar. Rummo is dan ook de enige pasta met een certificaat voor uitstekende kookweerstand én is als enige pasta goedgekeurd door de Federatie van Italiaanse koks.

Waarom Rummo pasta?

  • Al 160 jaar op ambachtelijke wijze bereid
  • Gemaakt van de beste harde tarwes
  • Beroemd om de Lente Lavorazione® methode
  • Hoog eiwitgehalte
  • Kookt altijd perfect al dente
  • Goedgekeurd door de Federatie van Italiaanse koks