EMTÉ huismerk

Voordelig en van goede kwaliteit

Onder het EMTÉ huismerk vind je een ruim assortiment voordelige én bijzondere producten. Het aanbod is divers: van de lekkerste noten tot aan gezonde maaltijdsalades, heerlijke koeken voor bij de koffie, smaakvolle chutneys en betaalbare huiswijnen. Door ons zelf ontwikkeld en daarom goed van smaak én kwaliteit. Probeer het zelf!

EMTÉ ultraverse maaltijd

Onze lijn ultraverse maaltijden bestaat uit acht smaakvariaties. De maaltijden zijn gevuld met verse, knapperige groenten, vlees, vis, gevogelte en speciale seizoensproducten zoals wild. Bijzondere ingrediënten als waterkastanje, kokos en kikkererwten zorgen voor een verrassende bite en voor een ultieme smaakbeleving hebben we verse kruiden, pesto en oosterse curry's toegevoegd. Toppings als cherrytomaatjes, kruiden en noten maken de gerechten helemaal af. Heerlijke, verse maaltijden voor als je even wat minder tijd hebt!

EMTÉ noten

De heerlijke noten van ons EMTÉ huismerk zijn vers gebrand. Door het uitgebreide aanbod van ongezouten en gezouten noten en diverse melanges is er voor iedereen wat wils. De vers gebrande noten passen uitstekend bij kaas en wijn voor op een feestje, maar zijn ook lekker als snack of door een salade. Probeer eens de romige, volle en rijke smaak van vers geroosterde macadamia’s of kies voor de cranberrymix voor de ultieme smaakcombinatie van hartige noten met zoet zachte cranberries!