G'woon huismerk

Doe maar g'woon dan doe je al slim genoeg

Goed nieuws! Ons nieuwe huismerk g‘woon ligt in alle EMTÉ winkels en vervangt het oude huismerk Markant. G’woon is er voor iedereen. Wie je ook bent, waar je ook woont of winkelt, wat je ook eet of doet. Stiekem houden we allemaal van goede producten. En als dat ook nog eens tegen een kleine prijs kan, is dat extra mooi meegenomen.

Geluksmomenten

G’woon helpt je om de kleine dingen in het dagelijks leven fijner te maken. Juist die kleine dingen maken het leven bijzonder. Je moet ze alleen wel herkennen, kunnen omarmen, zodat je er ook echt van kunt genieten. Elke dag lekker genieten van de kleine geluksmomentjes in huis. Dat kan koffie met een goed verhaal zijn, een vers broodje met chocoladevlokken of een tintelfrisse fruitdrank.

Een g’wone prijs

G’woon staat bij EMTÉ voor kwaliteitsproducten met een duidelijk lagere prijs dan de bekende merken. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Jouw kat geeft je extra kopjes na het eten van zijn g’woon maaltijd, je kinderen schreeuwen het uit van plezier bij het strooien van wat extra hagelslag op de boterham en jij glimlacht bij het afrekenen van de boodschappen. G’woon een slimme keuze voor iedereen!