Onze ambachtelijke bakkerij

Het lekkerste brood en banket

Het verschil tussen lekker brood en écht lekker brood? Aandacht en liefde. Want alleen met aandacht voor het product en liefde voor het bakkersvak wordt het allerbeste brood en banket gebakken. Onze producten worden dan ook uitsluitend gemaakt van de beste ingrediënten en vers gebakken door gepassioneerde bakkers.

Gepassioneerde bakkers

Het is door deze passie dat wij in 2013 door consumenten verkozen zijn tot de supermarkt met de Beste Bakkerij van Nederland (GfK)! Een prijs waar wij enorm trots op zijn en volgens onze inkoper brood ook 'de allermooiste prijs die je kunt krijgen'. Hij heeft namelijk - net als onze mensen in de winkels - een enorme passie voor brood en banket. Hierdoor weet hij precies waaraan goed brood moet voldoen én vindt hij regelmatig unieke producten voor in ons assortiment. Een assortiment dat inmiddels uit bijna 500 varianten brood, gebak en snacks bestaat!

Uniek assortiment

Ons assortiment is daarmee uniek en het meest uitgebreid van alle supermarkten. Naast populaire bekende producten mogen ook de lekkerste lokale lekkernijen in onze winkels niet ontbreken! Zo koop je bij ons regionale toppers zoals als Twentsche Kozak koeken.

Ovenverse producten

Om de meest verse producten te bieden, bakken wij een deel van onze producten zelf in de winkel af. Zo zijn onze bakkers iedere ochtend, nog voordat we de eerste klanten verwelkomen, druk in de weer om heerlijk vers brood voor jou te bakken. Naast ovenvers brood komen elke dag heerlijk geurende appeltaarten, verse chocoladebollen, zoete en hartige snacks, stokbroden en worstenbroodjes uit onze ovens.

Uniek rijsproces

Nu denk je misschien: er zijn toch meer supermarkten die zelf hun brood afbakken? Dat klopt, maar bij EMTÉ doen we iets dat geen ander doet: een deel van ons assortiment rijst ook in de winkel! In alle rust, zonder haast. Met als resultaat: nog verser én lekkerder brood, zoals onze witte bolletjes.

Bijzonder door hun eigen verhaal

Wat onze producten pas echt bijzonder maakt, is het verhaal erachter. Wist je bijvoorbeeld dat onze verse chocoladebollen iedere dag nog met de hand gevuld en gedipt worden? Soms wel 150.000 per week! Kom vooral eens bij ons in de winkel kijken…en natuurlijk proeven!

Tip: Pastel de Nata

Deze Portugese delicatesse kan op allerlei verrassende manieren geserveerd worden. Wist je dat de Pastel de Nata nog lekkerder smaakt als je hem lauwwarm serveert?

Decoreer het gebakje met een beetje poedersuiker, een stukje zacht fruit én ook een vleugje karamel. Deze smakencombinatie is een hemelse verrijking van de smaak. Vers voor jou gebakken bij EMTÉ en zeker het proberen waard!