De keuken van EMTÉ

Lekker vers en lekker makkelijk

In onze keuken vind je dagelijks de allerlekkerste producten van EMTÉ. Dat is het resultaat wanneer er verse ingrediënten worden gecombineerd met de passie en professie van onze medewerkers. Dagelijks maken zij alles vers en zorgen ze voor volop variatie en voldoende keuze. Bovendien er is altijd iets te proeven en wil jij echt eens iets anders proberen? Vraag het onze specialisten, ze zitten boordevol inspiratie.

Vers belegde pizza’s

Er is geen pizza lekkerder dan een vers getopte pizza. In onze winkels worden met de grootste zorg alleen de allerlekkerste pizzabodems speciaal met de hand voorzien van de allerlekkerste verse ingrediënten.

Je kunt kiezen uit een groot aanbod zoals de pizza salami, margherita, quattro stagioni of formaggi, tonno, salmone, pollo, chorizo of pulled pork. Het enige wat jij zelf nog hoeft te doen is thuis afbakken. Dat wordt genieten!

Bekijk alle verse pizza's

Wraps

Kies eens voor de combinatie van lekker makkelijk én gezond! Maak kennis met onze wraps uit eigen keuken. Huisgemaakt, verrassend lekker en verkrijgbaar in 3 verschillende smaken.

Broodjes

Kun jij ook zo genieten van een vers belegd broodje? In de keuken van EMTÉ heb je de keuze uit de lekkerste broodjes. Denk maar eens aan een broodje brie met honing en walnoten. Of wat dacht je van een broodje pulled pork, warm gerookte zalm, filet americain, eiersalade of een broodje gezond?

Maaltijd- en lunchsalades

Bij EMTÉ maken we dagelijks verse, gezonde en lekkere maaltijdsalades met de allerbeste ingrediënten. Lekker makkelijk en lekker handig dus voor als je een keer geen zin of tijd hebt om in de keuken te staan. Laat je verleiden door de verrassende combinaties van onze medewerkers en kies jouw favoriete salade. Er is altijd een ruim aanbod.

Bekijk alle verse salades

Vers gebrande noten en gedroogde zuidvruchten

De geur van vers gebrande noten. Heerlijk. In de keuken van EMTÉ worden dagelijks de allerlekkerste noten gebrand. Kun je geen keuze maken tussen de cashewnoten, pecannoten, macadamia’s, amandelen of al die andere lekkere noten met en zonder chocolade? Of heb je juist zin in heerlijke, gedroogde zuidvruchten? Dan mag je gerust even proeven. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Lees meer