Onze slagerij

Lekker vers en bijzonder vlees

Het allerlekkerste vlees, dat haal je bij de slager. De ambachtelijke slager van EMTÉ welteverstaan, want als één van de weinige supermarkten in Nederland hebben wij nog echte vakslagers in dienst. Zij bereiden dag in dag uit ons vlees vers in de winkel. En dat zie én proef je!

Gepassioneerde vakslagers

Biefstuk, gehakt en gegrilde kip: het zijn slechts enkele voorbeelden van producten die onze slagers naar eigen receptuur in de winkel bereiden. Door hun toewijding en vakkennis staan zij iedere dag weer garant voor de beste kwaliteit en dat is niet onopgemerkt gebleven. Wij zijn namelijk voor de 6e keer op rij verkozen tot de supermarkt met de Beste Slagerij van Nederland! Een prijs waar wij enorm trots op zijn en die wij te danken hebben aan onze gepassioneerde slagers en uitgebreide assortiment.

Uitgebreid assortiment

Een assortiment dat inmiddels uit ruim 400 producten bestaat, zoals het mooie Blonde d’Aguitaine rundvlees, de Heerlyckheden van Slager Piet, De Betere Kip en Natuurvlees. Producten die stuk voor stuk geselecteerd zijn door onze inkoper vlees. Hij is steeds op zoek naar de meest bijzondere producten en allerbeste leveranciers.

Unieke producten 

Onze botermalse biefstuk en verse worst zijn niet alleen heerlijk; achter deze producten schuilt ook een bijzonder verhaal. Zo is onze biefstuk afkomstig van het Blonde d’Aguitaine rund. Een speciaal ras dat bekend staat om de superieure kwaliteit en het heerlijke malse vlees. Een betere biefstuk zul je niet snel vinden.  

Onze verse worst en saucijzen worden bereid volgens een traditioneel recept van ruim 40 jaar oud en bevatten alleen het allerbeste rund- en varkensvlees. Het vlees zit boordevol eiwit, ijzer, fosfor en vitamine B12 en is daardoor ook nog eens heel gezond!

En wat dacht je van onze vers gegrilde kip? Lekker op de slagerij-afdeling gegrilde kippen van De Betere Kip. Je hoeft de kipdrumsticks thuis alleen maar even op te warmen. Heerlijke producten dus, voor een vertrouwelijke lage prijs, want bij EMTÉ vind je ook nog eens de scherpste vleesaanbiedingen!