Ons wijnassortiment

Unieke kwaliteitswijnen

Bij een heerlijke maaltijd hoort een goede wijn en deze vind je gewoon bij jouw EMTÉ. Droog, zoet, wit of rood, soepel of juist stevig rond: er is voor iedere smaak en ieder gerecht wel een passende wijn. Van hoge kwaliteit, maar altijd voor een betaalbare prijs.

Kwaliteit boven kwantiteit

Ons assortiment omvat meer dan honderd wijnen uit verschillende landen en regio’s. Stuk voor stuk zijn het unieke wijnen met een eigen karakter, de beste smaak en natuurlijk een aantrekkelijke prijs. Met zorg en passie geselecteerd door onze wijninkopers die voor jou inkopen. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat, voegen wij niet zomaar een wijn toe aan ons assortiment. Alleen de beste wijnen van constante kwaliteit staan in onze schappen. Zo weet je zeker dat je altijd een goede wijn in huis haalt.

Exclusieve leveranciers

Deze constante kwaliteit kunnen wij garanderen, omdat wij met de beste inkopers en leveranciers werken. Onze inkopers zijn echte liefhebbers van wijn en weten als geen ander waar een goede wijn aan moet voldoen. Met zorg selecteren zij de lekkerste wijnen uit populaire én opkomende streken. Veel van deze producten kopen zij direct in bij de bron. Wijnboeren en leveranciers die aan EMTÉ leveren én waar wij al jarenlang mee samenwerken.

Bijzondere wijnen

Ons assortiment is veelzijdig en bevat een aantal heel bijzondere wijnen, waaronder de wijnen van Isla Grande. Deze heerlijke wijnen zijn afkomstig uit de oudste en beroemdste wijnregio van Chili, genaamd Maipo Valley. Door de bijzonder geschikte bodem, het mediterrane klimaat en de invloed van de Andes, hebben deze wijnen veel karakter en een breed palet aan aroma’s. Ze worden met veel liefde en oog voor kwaliteit geproduceerd. Maar ook de Chileense Luis Felipe Edwards wijnen en de Italiaanse Villa Puccini zijn zeker het proberen waard!

Scherp geprijsd

Met onze wekelijkse aanbiedingen kun je voordelig kennismaken met verschillende wijnen uit ons assortiment en de lekkerste wijn-spijs combinaties maken. Voor slechts een paar euro heb je al een goede wijn in huis. En heb je advies nodig, vraag het dan gerust aan onze medewerkers!