Bekroningen

Prijzen om trots op te zijn

Beste Verssupermarkt

In 2018 vroeg onderzoeksbureau GfK consumenten naar hun mening over de versafdelingen van supermarkten. Zij gaven rapportcijfers aan de afdelingen Vlees, Vleeswaren, Brood en Groente & Fruit voor kwaliteit/versheid, ruime keuze in assortiment, aantrekkelijke aanbiedingen en lage prijzen.

EMTÉ scoorde met eindcijfer 7,99 het hoogst en dus mogen we ons Beste Verssupermarkt van Nederland noemen. We zijn erg trots op deze kroon op het werk van onze versafdelingen!

Beste Slagerij van Nederland

Wij zijn in 2018 wederom verkozen tot de Supermarkt met de Beste Slagerij van Nederland. Dat is de 6e keer op rij en zelfs de 9e keer in totaal!

Consumenten spraken hun waardering uit over de versafdelingen van hun supermarkt in het jaarlijkse Versrapport van onderzoeksbureau GfK. Zij gaven de afdelingen Vlees, Brood en Groente & Fruit een rapportcijfer voor kwaliteit/versheid, ruime keuze in assortiment, aantrekkelijke aanbiedingen en prijs. Op Vlees scoorden wij wederom het allerbeste en daar zijn we heel trots op. Onze versafdelingen zijn belangrijke pijlers voor EMTÉ en onze vak slagers zetten zich iedere dag in om het beste vlees vers voor onze klanten te bereiden.

Beste kaasafdeling van Nederland

Ook in 2018 zijn we, net als in 2011, 2014, 2015, 2016 en 2017 uitgeroepen tot winnaar van het jaarlijkse Westland Kaasrapport. Dat is de 5e keer op rij en ook de 6e keer in totaal! Het onafhankelijke onderzoek uitgevoerd door GfK is gebaseerd op de mening van consumenten. Zij gaven hun eigen supermarkt een rapportcijfer voor de aspecten: aanbiedingen, lage prijzen, ruime keuze assortiment, overzichtelijkheid, netheid afdeling en aanwezigheid artikelen. Voor de bedieningsafdeling zijn ook de kwaliteit, vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel en de wachttijden gemeten. Wij behaalden hiervoor de hoogste score en mogen ons dus de Supermarkt met de Beste Kaasafdeling van Nederland noemen. Hier zijn wij zeer trots op!

Beste in vriesvers

In 2018 zijn we op initiatief van onderzoeksbureau GfK door onze klanten beoordeeld op onze groenten, aardappelproducten en snacks uit het vriesversschap. Er werd gekeken naar de aantrekkelijkheid van de aanbiedingen, prijzen, kwaliteit, ruime keuze, netheid, overzichtelijkheid, voorraad en voorraad van de aanbiedingen. Daarbij scoorden wij op 7 van de 8 aspecten met afstand het hoogst. Bij onze aardappelproducten scoorden we op 6 aspecten het best en bij snacks op 7 aspecten. Deze bekroning is een compliment voor ons vriesversschap.

De Klantvriendelijkste van Nederland

EMTÉ mocht zich volgens customer science company SAMR de Klantvriendelijkste Supermarkt van Nederland 2017 noemen. In 2012 mochten we ons ook al de klantvriendelijkste noemen.

We zijn bij EMTÉ altijd trots op mooie resultaten, maar deze vinden we extra bijzonder. De consument ervaart oprechte vriendelijkheid en deskundigheid in onze supermarkten, en dat is nu precies wat ons iedere dag drijft.

Beste Vleeswarenafdeling van Nederland

In 2016 zijn we voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot supermarkt met de Beste Vleeswarenafdeling! In het onafhankelijke onderzoek van GfK is gevraagd naar de mening van consumenten. Zij gaven hun eigen supermarkt een rapportcijfer voor onder andere de aspecten: aanbiedingen, lage prijzen, ruime keuze assortiment, overzichtelijkheid, netheid afdeling en deskundigheid van het personeel. Wij hebben in deze categorie de hoogste score behaald en mogen ons, net als in 2014 en 2015, de supermarkt met de Beste Vleeswarenafdeling van Nederland noemen! Een prijs waar we ontzettend trots op zijn!

EMTÉ nr. 1 in Klantwaardering: bedankt! 

In het jaarlijkse GfK Zomerrapport 2016 kreeg EMTÉ ten opzichte van alle andere supermarkten de hoogste waardering van haar klanten. Iets waar wij enorm trots op zijn!  Met name op de onderdelen acties en service, maar ook op de versafdelingen scoort EMTÉ buitengewoon goed. Dat wij nummer 1 zijn in klantwaardering betekent veel voor ons. Steeds meer klanten weten EMTÉ te vinden én te waarderen. En daar willen wij onze klanten ontzettend voor bedanken!

EMTÉ uitgeroepen tot Best luisterende supermarkt

Onderzoeksbureau MWM2 wilde graag weten welke supermarkt het best naar haar  klanten luistert. Zij stelden een onderzoek in waar meer dan 1700 supermarktklanten  voor werden ondervraagd. De uitkomst: EMTÉ is de best luisterende supermarkt! We  scoren met name goed op het onderdeel belangstelling tonen. Hier zijn we erg blij  mee, want uw mening over onze producten, aanbiedingen en service is belangrijk  voor ons. Wat fijn dat dat ook zo ervaren wordt, een ware bekroning op ons werk!