Supermarkt met de Beste Slagerij

En daar zijn we trots op!

EMTÉ is supermarkt met de Beste Slagerij

Voor de 6e keer op rij is EMTÉ in 2018 bekroond als supermarkt met de Beste Slagerij van Nederland! Deze bekroning is een bevestiging van de kwaliteit van ons vlees én van onze vakmensen.

In het jaarlijkse Versrapport van onderzoeksbureau GfK spraken consumenten hun waardering uit over de versafdelingen van hun supermarkt. EMTÉ kreeg de hoogste cijfers voor kwaliteit en versheid, ruime keuze in assortiment, aantrekkelijke aanbiedingen en prijzen. Daar zijn wij natuurlijk heel trots op!

Trots op ons Natuurvlees

Mede dankzij ons Natuurvlees scoren wij zo hoog op kwaliteit van vlees. Ons Natuurvlees komt van runderen die in alle rust in Nederlandse natuurgebieden mogen grazen. Ze lopen vrij door onze natuurparken, bossen, polders en uiterwaarden. Een goed en gezond leven van deze runderen staat voor lekker vlees van een hoogstaande kwaliteit. Een win-winsituatie dus. Bij EMTÉ vinden we niet alleen een hoge kwaliteit en lekker vlees belangrijk, maar ook het dierenwelzijn. En dat proef je! Natuurvlees is exclusief bij EMTÉ verkrijgbaar.

 

Over onze slagerij

In 1965 is de eerste EMTÉ supermarkt opgericht door Mechie Trommelen. Deze Brabantse ondernemer dreef sinds 1948 al een succesvolle slagerij in Waalwijk. De sfeer in de winkel bezorgde hem een snel groeiende klantenkring, waaruit de eerste EMTÉ supermarkt voortkwam. Door het ontstaan vanuit het slagersvak werken in onze slagerij altijd goed opgeleide vakmensen. Want als enige supermarkt in Nederland hebben wij nog échte vakslagers in dienst. Zij bereiden dag in dag uit ons kwaliteitsvlees vers in de slagerij van onze winkels.