Download de gratis EMTÉ app

Beschikbaar voor Android en iOS

Waar u ook bent, met de EMTÉ app heeft u de Mijn Fijnproeversomgeving altijd bij de hand. Bovendien kunt u met de app gemakkelijk zien waar uw dichtsbijzijnde EMTÉ is, de openingstijden en de beschikbare services, zoals een borrelshop of Postnl punt. Wel zo makkelijk!

Download Android app

Download iOS app

Altijd toegang tot Mijn Fijnproevers

Met de EMTÉ app kunt u zich gemakkelijk aanmelden voor het EMTÉ Fijnproevers klantenprogramma en eenmaal ingelogd heeft u altijd toegang tot de Mijn Fijnproeversomgeving met daarin uw actuele Puntensaldo en gekochte coupons.

Bovendien heeft u met de app geen FijnproeversPas meer nodig en dat scheelt weer ruimte in uw portemonnee. Open de EMTÉ app, draai uw telefoon een kwartslag en de FijnproeversPas verschijnt op uw scherm. Scan vervolgens de Pas aan de kassa en uw Punten worden meteen bijgeschreven.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Overal toegang tot Mijn Fijnproevers
  • Bekijk uw actuele Puntensaldo
  • Gekochte coupons altijd bij de hand
  • Geen FijnproeversPas meer nodig
  • Bekijk de openingstijden van uw EMTÉ

Bekijk de openingstijden van uw EMTÉ

Met de EMTÉ app staat u nooit meer voor een dichte deur. Met onze handige winkelzoeker vindt u in een handomdraai een EMTÉ bij u in de buurt, de bijbehorende contactgegevens én de actuele openingstijden van deze week én volgende week. Bovendien kunt u per winkel zien of deze over een stomerij, borrelshop, zelfscan of PostNL servicepunt beschikt.