Download de gratis EMTÉ app

Beschikbaar voor Android en iOS

Waar je ook bent, met de EMTÉ app heb je de Mijn Fijnproeversomgeving altijd bij de hand. Bovendien kun je met de app gemakkelijk zien waar de dichtsbijzijnde EMTÉ is, de openingstijden en de beschikbare services, zoals een borrelshop of PostNL Pakketpunt. Wel zo makkelijk!

Download Android app

Download iOS app

Altijd toegang tot Mijn Fijnproevers

Met de EMTÉ app heb je altijd toegang tot de Mijn Fijnproeversomgeving met daarin je actuele Puntensaldo en gekochte coupons.

Bovendien heb je met de app geen FijnproeversPas meer nodig en dat scheelt weer ruimte in je portemonnee. Open de EMTÉ app, draai je telefoon een kwartslag en de FijnproeversPas verschijnt op je scherm. Scan vervolgens de Pas aan de kassa en je Punten worden meteen bijgeschreven.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Overal toegang tot Mijn Fijnproevers
  • Bekijk je actuele Puntensaldo
  • Gekochte coupons altijd bij de hand
  • Geen FijnproeversPas meer nodig
  • Bekijk de openingstijden van jouw EMTÉ

Bekijk de openingstijden van jouw EMTÉ

Met de EMTÉ app sta je nooit meer voor een dichte deur. Met onze handige winkelzoeker vind je in een handomdraai een EMTÉ bij jou in de buurt, de bijbehorende contactgegevens én de actuele openingstijden van deze week én volgende week. Bovendien kun je per winkel zien of deze over een stomerij, borrelshop, zelfscan of PostNL Pakketpunt beschikt.

Verzilver je FijnproeversPunten vóór 1 mei 2019

We gaan stoppen met ons FijnproeversProgramma. Kijk hier wat dit voor jou betekent.