EMTÉ Fijnproevers

Spaar voor korting, cadeaus en leuke uitjes

Gek op eten en gek op voordeel? Doe dan mee met EMTÉ Fijnproevers! Als Fijnproever spaar je namelijk tijdens het boodschappen doen automatisch FijnproeversPunten. Deze Punten kan je vervolgens inwisselen voor korting, cadeaus en de leukste uitjes! Daarnaast ontvang je regelmatig persoonlijke aanbiedingen en leuke extraatjes. Geniet van alle voordelen en meld je nu aan voor Fijnproevers.

Word Fijnproever!

Wat gebeurt er met mijn FijnproeversPunten nu EMTÉ verkocht is?

Tot de sluiting van je EMTÉ kun je nog gewoon FijnproeversPunten blijven sparen en inwisselen voor FijnproeversProducten in de winkel of in de online FijnproeversShop. Mocht je jouw FijnproeversPunten nog niet hebben ingewisseld als de winkel sluit, dan worden je Punten omgezet in een waardebon van Coop of Jumbo. Jouw pas wordt daarna gedeactiveerd.

Meer veelgestelde vragen over dit onderwerp

Eenvoudig Punten sparen

Met Fijnproevers haal je meer uit jouw boodschappen, want voor elke euro die je bij ons besteedt spaar je automatisch FijnproeversPunten. Dat kan op twee manieren: met jouw persoonlijke FijnproeversPas of via de gratis EMTÉ app op jouw smartphone. Wil je nog sneller sparen? Koppel dan jouw Pas en Spaar Samen met jouw partner.

Meer over sparen

Korting op leuke uitjes en cadeaus

Het leuke van Fijnproevers is dat je helemaal zelf bepaalt wat je met jouw Punten doet! Van korting aan de kassa tot aan gratis producten en leuke cadeaus in de FijnproeversShop. Maar jouw Punten zijn het meeste waard als je ze inlevert bij één van onze Partners. Ontvang korting op een heerlijk dagje of avondje uit. Bij bekende pretparken en dierentuinen, maar óók bij het restaurant bij jou om de hoek!

Meer over inwisselen

Ontvang persoonlijke aanbiedingen

Fijnproevers hebben bij ons een streepje voor. Naast korting ontvang je regelmatig exclusieve persoonlijke aanbiedingen, een leuke verrassing of extra voordeel. Stuk voor stuk speciaal voor jou geselecteerd. En daar hoef je helemaal niets voor te doen!

Meer over persoonlijke aanbiedingen