FijnproeversPunten inwisselen

Korting op cadeaus en leuke uitjes

Het leuke van Fijnproevers is dat u helemaal zelf bepaalt u met uw Punten doet! Van korting aan de kassa tot aan leuke cadeaus in de FijnproeversShop. Maar uw Punten zijn het meeste waard als u ze inlevert bij één van onze Partners. Ontvang korting op een heerlijk dagje of avondje uit. Bij bekende pretparken en dierentuinen, maar óók bij het restaurant bij u om de hoek!

Korting op uitjes

In de FijnproeversShop kunt u uw Punten inwisselen voor coupons. Met elke coupon profiteert u van een leuke korting op een lekker avondje uit of een dagje weg. Geniet van de nieuwste films in een bioscoop of een heerlijk driegangenmenu in een fijn restaurant. Of ga gezellig met het hele gezin naar de dierentuin. U ontvangt al korting tegen inwisseling vanaf 10 FijnproeversPunten, dus dat uitje is zo binnen handbereik!

Korting op kookgerei

De FijnproeversShop is voor echte genieters. Met alles wat u nodig heeft om lekker te koken en gezellig lang te tafelen. Zo ontvangt u met uw FijnproeversPunten korting op servies, bestek en hoogwaardige keukenapparatuur. Bovendien kunt u uw Punten ook inwisselen voor producten in de winkel, zoals handdoeken en keukengerei. Producten die u heel snel bij elkaar spaart en gewoon mee kunt nemen tijdens de dagelijkse boodschappen. Neem snel een kijkje in de FijnproeversShop of het speciale Fijnproeversschap in uw EMTÉ.

Korting op boodschappen

Uiteraard kunt u uw Punten ook inwisselen voor korting op uw boodschappen aan de kassa. Met elke gespaarde Punt ontvangt u één cent korting. Dus als u 100 Punten heeft gespaard, krijgt u 1 euro korting aan de kassa. Bovendien ontvangt u regelmatig een product gratis tegen inlevering van een aantal FijnproeversPunten.

Uw FijnproeversPas koppelen

Wilt u graag uw gespaarde FijnproeversPunten inwisselen voor korting op uitjes of cadeaus? Dan dient u eerst uw FijnproeversPas te koppelen aan uw profiel. Zodra u de Pas gekoppeld heeft, krijgt u direct inzicht in uw gespaarde Punten en kunt deze inwisselen in de FijnproeversShop of voor extra korting aan de kassa. Lees hier hoe in enkele stappen uw Pas aan uw profiel koppelt.