FijnproeversPunten inwisselen

Korting op cadeaus en leuke uitjes

Het leuke van Fijnproevers is dat je helemaal zelf bepaalt wat je met jouw Punten doet! Van korting aan de kassa tot aan gratis producten en leuke cadeaus in de FijnproeversShop. Maar jouw Punten zijn het meeste waard als je ze inlevert bij één van onze partners. Ontvang korting op een heerlijk dagje of avondje uit. Bij bekende pretparken en dierentuinen, maar óók bij het restaurant bij jou om de hoek!

Korting op uitjes

In de FijnproeversShop kun je Punten inwisselen voor coupons. Met elke coupon profiteer je van een leuke korting op een lekker avondje uit of een dagje weg. Geniet van de nieuwste films in een bioscoop of een heerlijk driegangenmenu in een fijn restaurant. Of ga gezellig met het hele gezin naar de dierentuin. Je ontvangt al korting tegen inwisseling vanaf 10 FijnproeversPunten, dus dat uitje is zo binnen handbereik!

Korting op kookgerei in de FijnproeversShop

De FijnproeversShop is voor echte genieters. Met alles wat je nodig hebt om lekker te koken en gezellig lang te tafelen. Zo ontvang je met jouw FijnproeversPunten korting op servies, bestek en hoogwaardige keukenapparatuur. Bovendien kun je jouw Punten ook inwisselen voor producten in de winkel, zoals handdoeken en keukengerei. Producten die u heel snel bij elkaar spaart en gewoon mee kunt nemen tijdens de dagelijkse boodschappen. Neem snel een kijkje in de FijnproeversShop of het speciale Fijnproeversschap in jouw EMTÉ.

Korting op boodschappen

Uiteraard kun je jouw Punten ook inwisselen voor korting op jouw boodschappen aan de kassa. Met elke gespaarde Punt ontvang je één cent korting. Dus als je 100 Punten hebt gespaard, krijgt je 1 euro korting aan de kassa. Bovendien ontvang je regelmatig een product gratis tegen inlevering van een aantal FijnproeversPunten.