FijnproeversPunten inwisselen

Korting op cadeaus en leuke uitjes

Het leuke van Fijnproevers is dat je helemaal zelf bepaalt wat je met je Punten doet! Je kunt ze bijvoorbeeld inwisselen voor korting aan de kassa of leuke cadeaus in de FijnproeversShop. Maar je Punten zijn het meeste waard als je ze inlevert bij één van onze Partners. Van een klimpark tot bekende sauna's, de huur van een tandem of een mountainbike tocht: met FijnproeversPunten geniet je met korting van een heerlijk dagje of avondje uit!

Korting op uitjes

In de FijnproeversShop kun je je Punten inwisselen voor coupons. Met zo'n coupon profiteer je van een leuke korting op een lekker avondje uit of een dagje weg. Geniet van bijvoorbeeld off-road of quad rijden of een heerlijk menu in een fijn restaurant. Of profiteer met het hele gezin van korting op diverse (hotel)overnachtingen. Je ontvangt al korting tegen inwisseling vanaf 10 FijnproeversPunten, dus dat uitje is zo binnen handbereik!

Korting op kookgerei

In de FijnproeversShop vindt je alles wat je nodig hebt om lekker te koken en gezellig lang te tafelen. Zo krijg je korting op servies, bestek en keukenapparatuur. Ook kun je je FijnproeversPunten inwisselen voor producten in de winkel. Producten die je snel bij elkaar spaart en gewoon meeneemt bij het doen van de boodschappen. Kijk in de FijnproeversShop of op het speciale Fijnproeversschap in je EMTÉ.

Korting op boodschappen

Uiteraard kun je je Punten ook inwisselen voor korting op je boodschappen aan de kassa. Met elke gespaard Punt krijg je één cent korting. Dus als je 100 Punten hebt gespaard, krijg je 1 euro korting aan de kassa. Bovendien ontvang je regelmatig een product gratis tegen inlevering van een aantal FijnproeversPunten.

Je FijnproeversPas koppelen

Wil je je gespaarde FijnproeversPunten inwisselen voor korting op uitjes of cadeaus? Koppel dan eerst je FijnproeversPas aan je profiel. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je direct inzicht in je gespaarde Punten. Bovendien kun je vanaf dat moment je Punten inwisselen in de FijnproeversShop of aan de kassa.