FijnproeversPunten inwisselen

Korting op cadeaus en leuke uitjes

Het leuke van Fijnproevers is dat je helemaal zelf bepaalt wat je met je Punten doet! Je kunt ze bijvoorbeeld inwisselen voor korting aan de kassa of leuke cadeaus in de FijnproeversShop. Maar je Punten zijn het meeste waard als je ze inlevert bij één van onze Partners. Met FijnproeversPunten geniet je met korting van een heerlijk dagje of avondje uit!

Korting op uitjes

In de FijnproeversShop kun je je Punten inwisselen voor coupons. Met zo'n coupon profiteer je van een leuke korting op een lekker avondje uit of een dagje weg. Je ontvangt al korting tegen inwisseling vanaf 10 FijnproeversPunten.

Korting op boodschappen

Uiteraard kun je je Punten ook inwisselen voor korting op je boodschappen aan de kassa. Met elke gespaard Punt krijg je één cent korting. Dus als je 100 Punten hebt gespaard, krijg je 1 euro korting aan de kassa.

Je FijnproeversPas koppelen

Wil je je gespaarde FijnproeversPunten inwisselen voor korting op uitjes of cadeaus? Koppel dan eerst je FijnproeversPas aan je profiel. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Zodra je FijnproeversPas gekoppeld is, kun je je Punten inwisselen in de FijnproeversShop of aan de kassa.

Verzilver je FijnproeversPunten vóór 1 mei 2019

We gaan stoppen met ons FijnproeversProgramma. Kijk hier wat dit voor jou betekent.