FijnproeversPunten sparen

Gratis bij je boodschappen

Met Fijnproevers haal je meer uit jouw boodschappen, want voor elke euro die je bij ons besteedt spaar je automatisch FijnproeversPunten. Dat kan op twee manieren: met jouw persoonlijke FijnproeversPas of via de gratis EMTÉ app op jouw smartphone. Wil je nog sneller sparen? Koppel dan jouw Pas en Spaar Samen met jouw partner of gezin.

Persoonlijke FijnproeversPas

Sparen via de FijnproeversPas is heel eenvoudig. Haal bij jouw EMTÉ gratis een persoonlijke FijnproeversPas. Meld je vervolgens via de website aan en koppel de Pas aan jouw profiel. Als je boodschappen doet scant de caissière jouw Pas en worden de Punten automatisch bijgeschreven. Jouw actuele puntensaldo kun je vervolgens eenvoudig terugzien in jouw profiel of onderaan de kassabon.

Meld je nu aan

Sparen via de EMTÉ app

Liever geen extra pasje op zak? Spaar dan via de EMTÉ app. Download hem gratis via de App Store of Google Play Store en maak een Profiel aan. Je kunt vervolgens Punten sparen via de app door jouw telefoon zelf te scannen bij de kassa. Open hiervoor de app, draai jouw telefoon een kwartslag en de digitale FijnproeversPas verschijnt op jouw scherm. Jouw Punten worden bijgeschreven en zijn direct te zien in de app of onderaan de kassabon. Wel zo makkelijk!

Wil je zowel via de Pas als app sparen? Koppel dan jouw FijnproeversPas aan jouw profiel.

Download de app

Samen Sparen

Bijzonder aan Fijnproevers is dat je samen kunt sparen. Start eenvoudig een Samen Sparen groep met jouw partner of het hele gezin. Voor je het weet heb je voldoende Punten om samen een filmpje te pakken! Of om eens lekker te gaan eten in een bistro bij jou in de buurt. Samen Sparen kan met maximaal vier personen. En iedereen behoudt z'n eigen FijnproeversPas.