Onze formule

Gewoon de lekkerste supermarkt

In onze winkels staan heerlijke producten, vakmanschap en persoonlijke service centraal. EMTÉ kan zich onderscheiden door véél aandacht voor topkwaliteit versproducten. Hierbij staan onze 6.000 medewerkers iedere dag met veel plezier voor onze klanten klaar. En deze kwaliteit wordt ook nog eens geboden tegen prijzen die lager liggen dan bij de meeste supermarkten.

Vernieuwde formule

In 2015 hebben we onze vernieuwde formule geïntroduceerd, ook wel EMTÉ 3.0 genoemd. Deze formule staat geheel in het teken van inspiratie en beleving rondom goed en lekker eten, waardoor we kunnen spreken van een nieuwe generatie supermarkten. In het vernieuwde assortiment ligt de focus op verse producten. We bieden de kwaliteit van een speciaalzaak met de prijzen van een supermarkt. Wat EMTÉ 3.0 nog specialer maakt, is de open keuken in het hart van de winkel. Hier worden dagelijks verse noten gebrand, pizza’s belegd, maaltijdsalades bereid en yoghurts getopt met verse vruchten. Kortom: EMTÉ, gewoon de lekkerste supermarkt van Nederland!

Ambachtelijk vers

Vers staat bij ons hoog in het vaandel, daarom bereiden onze vakmensen veel zelf op de winkelvloer. Zo maken onze ambachtelijke slagers iedere dag de lekkerste biefstuk, gehakt en gegrilde kip vers in de winkel klaar naar eigen receptuur. En op onze broodafdeling komt het lekkerste brood, appeltaart, gevulde koeken en worstenbroodjes iedere dag vers uit onze ovens. En dat proef je! Wij zijn er trots op dat die toewijding en vakkennis van onze vers-specialisten ook wordt erkend door onze klanten.

Lees meer over onze versafdelingen

Voordelig

Wij zijn ervan overtuigd dat lekker eten niet duur hoeft te zijn. Daarom kies je bij ons zelf hoeveel je kwijt bent aan boodschappen. Zo kun je kiezen voor een ruim assortiment A-merkartikelen, met prijzen die lager zijn dan bij de meeste supermarkten. Of je kiest voor de honderden voordelige producten van ons huismerk. Daarnaast kun je iedere week profiteren van extra scherp geprijsde aanbiedingen, die met zorg voor jou zijn samengesteld.

Lees meer over onze merken

Vriendelijk

Vriendelijkheid in de breedste zin van het woord, dat is voor ons erg belangrijk. Wij zien graag dat je het 100% naar je zin hebt in onze winkels. Onze medewerkers beantwoorden dan ook graag je vragen, wijzen je de weg of helpen je met het inpakken van de boodschappen. Een plakje worst voor de kinderen, stukje kaas proeven of liever een halve bloemkool dan een hele? Geen probleem bij EMTÉ!