EMTÉ heeft de beste kaasafdeling!

Geplaatst op: 16 juli 2018

EMTÉ supermarkten is voor de 5e keer op rij als winnaar uit de bus gekomen in het jaarlijkse door Westland Kaasspecialiteiten uitgeschreven Kaasrapport.

GfK ondervroeg in opdracht van Westland Kaasspecialiteiten bijna 7.500 huishoudens naar de score voor de kaasafdeling(en) bij hun primaire supermarkt. EMTÉ wist hierbij, opnieuw, zowel voor de zelfbedienings- als voor de versafdeling de concurrentie voor te blijven. Bovendien hebben we op beide afdelingen de score van vorig jaar verbeterd.

De kaassafdeling werd door klanten op 12 punten gewaardeerd, waarvan EMTÉ op 7 punten de hoogste score neerzette. Voor de zelfbedieningsafdeling, waar op 9 aspecten werd beoordeeld, werd zelfs op 8 aspecten de hoogste score behaald!

Dit jaar werd er bij de versafdeling vooral gelet op de aspecten ‘kwaliteit van het assortiment’, gevolgd door ‘aantrekkelijke aanbiedingen’ en ‘lage prijzen’. Dit waren volgens de Nederlandse consument voor de kaasafdeling de belangrijkste criteria in de beoordeling.

Ook de klant die de zelfbedieningsafdeling bezoekt is vooral op zoek naar een kwalitatief assortiment. De tweede en derde meest belangrijke aspecten zijn ook voor die afdeling ‘lage prijzen’ en ‘aantrekkelijke aanbiedingen’