EMTÉ wordt overgenomen door Jumbo en Coop

Geplaatst op: 5 maart 2018

Op maandag 5 maart hebben wij bekendgemaakt dat wij voornemens zijn onze EMTÉ supermarkten te verkopen aan Jumbo en Coop.

Ondanks de geweldige inzet van onze medewerkers en alle hoge waarderingen en het vertrouwen dat ons gegeven is, moeten wij concluderen dat  EMTÉ met 130 winkels te klein is voor de toekomst.

Op korte termijn verandert er niets. Onze EMTÉ winkels blijven normaal geopend en onze medewerkers staan klaar om je van dienst te zijn zoals je dat van ons gewend bent. Nadat de verkoop definitief is, worden de EMTÉ winkels verdeeld onder Jumbo en Coop. Daarna zullen de winkels één voor één overgaan naar hun nieuwe formule. Wij zullen ons inzetten voor een goede overgang van onze winkels naar Jumbo of Coop en houden je tussentijds graag op de hoogte.

Fijnproevers

Ben je Fijnproever, en maak je je naar aanleiding van het laatste EMTÉ nieuws zorgen over jouw gespaarde punten? Dat is alles behalve nodig! Voorlopig blijft EMTÉ nog gewoon doorgaan zoals je dat van ons gewend bent. Punten sparen en punten verzilveren horen daar ook gewoon bij. Sterker nog: er komen nog aantal erg interessante Fijnproevers voordelen aan! Zo kun je je Punten binnenkort verzilveren voor de kwalitatieve vershouddozen van Lock & Lock of voor een avondje uit in de bioscoop. Daarnaast genieten Fijnproevers ook nog steeds van gratis producten. Houd daarvoor onze folder in de gaten!