Eerste nieuwe stijl EMTÉ geopend

Geplaatst op: 10 november 2015
Op woensdag 11 november om 09.00 uur openen wij in Dieren de eerste EMTÉ in de nieuwe formule “EMTÉ 3.0”. De winkel van bijna 1.300 m² is volledig verbouwd en heeft een complete metamorfose ondergaan.  In de nieuwe supermarkt staat beleving en inspiratie rondom goed en lekker eten voorop.

Nieuwe formule

De veranderingen zijn dermate groot dat gesproken kan worden van een volledig nieuwe supermarktformule. De huisstijl is gemoderniseerd en de winkelinrichting is aangepast om het winkelplezier te vergroten. Als lekkerste supermarkt van Nederland bieden wij met EMTÉ 3.0 de kwaliteit van de speciaalzaak met de prijzen van een supermarkt.

Beleving en inspiratie

Met EMTÉ 3.0 inspireren en helpen wij onze klanten om iedere dag goed en lekker eten op tafel te zetten. Dit doen wij moet ons uitgekiende assortiment,  dat veel bijzondere en kwalitatieve producten bevat. Bovendien is het versassortiment uitgebreid en bereiden wij nóg meer producten in eigen winkel.

In “de keuken van EMTÉ” worden verse maaltijd-, lunch-, rauwkost- en fruitsalades gemaakt. Er zijn diverse smaken ambachtelijke vruchtenyoghurts, vers gemaakte pizza’s en een uitgebreid assortiment tapas en droge worst. Daarnaast worden in de winkel verse noten gebrand en is de kaasafdeling uitgebreid met een groot aantal nieuwe soorten buitenlandse kaasjes. In de bakkerij gaan diverse soorten kleinbrood in de rijskast om daarna door de dag heen te worden gebakken tot dagverse puntjes en bolletjes.

Zo wordt het boodschappen doen leuker, lekkerder én voordeliger. Met de opening verlagen we meteen ruim 1.000 artikelen in prijs en de folder blijft gewoon elke week op de deurmat vallen.

Lees meer