Aziatische viscurry uit het gourmetpannetje

/5
 

0 beoordelingen

  • Bijgerecht
  • 10 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze

  1. Snijd de zalmfilet in kleine blokjes en doe het in een schaaltje. Zet ook alle andere ingrediënten in schaaltjes op tafel klaar.
  2. Bak de blokjes zalm en de wok garnalen in een gourmetpannetje in een druppel zonnebloemolie.
  3. Voeg een klein beetje currypasta toe, laat het eventjes meebakken en blus dan af met een scheut kokosmelk. Laat het zachtjes pruttelen totdat de zalm en de garnalen gaar zijn.
  4. Bestrooi de curry met de geraspte kokos, cashewnoten en verse koriander.

Ingrediënten

  • 200 gram zalmfilet zonder vel
  • 200 gram wok garnalen
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 4 theelepels currypasta
  • 2 dl kokosmelk
  • 4 theelepels geraspte kokos
  • 4 theelepels cashewnoten
  • ¼ bakje verse koriander

Benodigde materialen

Gourmetset

Zoek een recept