Biefpuntjes met sinaasappelknoflooksaus

/5
 

0 beoordelingen

  • Bijgerecht
  • 15 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze

  1. Meng de ingrediënten voor de saus en breng op smaak met zout en peper.
  2. Bestrooi de biefstuk met de Italiaanse kruiden, zout en peper.
  3. Verhit steeds 1/2 eetlepel olijfolie in een gourmetpannetje en bak de biefstuk hierin circa 2 minuten per kant.
  4. Serveer met de sinaasappel- knoflooksaus en een partje sinaasappel.

Ingrediënten

  • 300 gram in blokjes biefstuk
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/2 in partjes gesneden sinaasappel
  • rasp en sap van 1 sinaasappel
  • 3 teentjes fijngehakte knoflook
  • 150 ml Griekse yoghurt
  • 125 ml zure room

Benodigde materialen

Gourmetpannetje

Zoek een recept