Gebakken biefstukpuntjes met rode peper en basilicum

/5
 

7 beoordelingen

  • Hapje
  • 15 minuten
  • Spaans

Voor 9 hapjes

Bereidingswijze:

  1. Snij de biefstukken in flinterdunne reepjes.
  2. Mix de ui, de knoflook en de rode peper in de keukenmachine of met behulp van de vijzel tot een gladde puree.
  3. Verwarm de olijfolie in een anti-aanbakpan en bak de plakjes biefstuk zeer snel aan beide kanten.
  4. Voeg de puree toe en bak 1 minuutje mee.
  5. Blus af met de oester- en teriyakisaus en schep snel om.
  6. Neem de pan van het vuur en prik de plakjes biefstuk aan prikkertjes.
  7. Strooi er de grofgesneden basilicum over.

Ingrediënten

  • 2 biefstukken
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1/2 ui, fijngesneden
  • 3 teentjes knoflook, gepeld
  • 2 rode pepers, zonder zaadlijsten en fijngesneden
  • 3 eetlepels oestersaus
  • 3 eetlepels teriyakisaus
  • 1/2 bosje basilicum, grofgesneden

Zoek een recept