Bietenpannenkoekjes met geitenkaascrème

/5
 

0 beoordelingen

  • Hapje
  • 15 minuten
  • 8 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze

  1. Meng in een keukenmachine de zachte geitenkaas met de crème fraîche.
  2. Breng op smaak met zout en peper en voeg de peterselie toe.
  3. Klop in een kom 3 eieren los en meng deze met de melk, meergranen pannenkoekenmix, bietjes en een snuf zout tot een glad beslag.
  4. Verhit zonnebloemolie in een pan met antiaanbaklaag.
  5. Schep een dun laagje beslag in de pan en bak de pannenkoekjes op een middelhoge stand in circa 4 minuten gaar. Keer halverwege en herhaal tot het beslag op is.
  6. Bestrijk de pannenkoekjes met de geitenkaascrème, rol op en snijd in stukjes.

Ingrediënten

  • 150 gram zachte geitenkaas
  • 125 gram crème fraîche
  • 1 handje fijngesneden peterselie
  • 3 eieren
  • 500 ml melk
  • 400 gram meergranen pannenkoekenmix
  • 200 gram gepureerde gekookte bietjes
  • Zonnebloemolie

Zoek een recept