Bladerdeegtaartje met feta en paprika

  • Hoofdgerecht
  • 20 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereiden

  1. Verwarm oven voor op 200ºC.
  2. Prik gaatjes in het midden van elk plakje bladerdeeg. Verdeel de feta en paprika erover en bak circa 15 minuten in de oven.
  3. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  4. Meng de olijfolie en de azijn door de veldsla en breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de sla over de taartjes en garneer met de pijnboompitten.

    Ingrediënten

    • 4 plakjes ontdooide bladerdeeg
    • 250 gram verkruimelde feta
    • 1 rode paprika in blokjes
    • 25 gram pijnboompitten
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 eetlepel rodewijnazijn
    • 70 gram veldsla

    Benodigde materialen

    Koekenpan

    Zoek een recept