Bouillabaisse met perkamentbrood

/5
 

1 beoordelingen

  • Soep
  • 10 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze

  1. Giet de bouillabaisse in een steelpan en verwarm deze rustig op een laag pitje.
  2. Leg de stukken pergamena op het aanrecht en leg op ieder stuk drie dopjes van de garnalensalade.
  3. Pluk de makreelfilet grof en leg speels op de garnalensalade.
  4. Snijd de bosui in dunne ringetjes en snijd een gedeelte van de tomaat in reepjes.
  5. Garneer de pergamena met de bosui en de tomaat.
  6. Schep de bouillabaisse in soepkommen en dek de kom af met het gegarneerde pergamena. Serveer onmiddellijk.

Ingrediënten

  • 1 liter Smit Vis Bouillabaisse
  • 4 grote stukken pergamena (perkamentbrood)
  • 4 flinke eetlepels Smit Vis garnalensalade
  • 100 gram gerookte makreelfilet
  • 1 stengel bosui
  • 1 tomaat

Benodigde materialen

4 soepkommen

Zoek een recept