Broodje kaasfondue met krokante groenten

/5
 

0 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 15 minuten
  • 4 personen
  • Hollands

Bereidingswijze

  1. Verwarm de kaasfondue zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Schil de bospeen, maar laat wel een beetje van het loof zitten. Snijd iedere bospeen in de lengte doormidden.
  3. Was de radijsjes en snijd doormidden. Snijd de onderkant van de witlof en haal de blaadjes los. Snijd kleine roosjes van de bloemkool.
  4. Snijd het kapje van de pistolets en haal het grootste gedeelte van het kruim uit de broodjes.
  5. Vul ieder uitgehold broodje met de warme kaasfondue, lepel er een klein beetje kruidenroomkaas op en maal er een klein beetje peper over.
  6. Serveer de pistolets met de rauwe groentes en gebruiken deze om te dippen in de kaasfondue. Als het broodje vrijwel leeg is, kun je deze als een warm kaasbroodje opeten.

Ingrediënten

  • 2 stazakken Emmi kaasfondue
  • 8 pistoletjes
  • 1/4 bos bospeen
  • 1 bosje radijsjes
  • 1/4 bloemkool
  • 2 stronkjes witlof
  • 4 theelepels kruidenroomkaas
  • Versgemalen peper
  • Zout

Zoek een recept