Caesarsalade met garnalen

/5
 

4 beoordelingen

  • Lunchgerecht
  • 15 minuten
  • 1 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze

  1. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
  2. Leg de sla op een bord of in een kom en verdeel de croutons erover.
  3. Verhit de olie en roerbak hierin de knoflook, garnalen en chilivlokken circa 3 minuten.
  4. Leg de garnalen op de salade en besprenkel met de dressing.

Tip:

  • Vervang de romainesla door little gem of ijsbergsla.

Ingrediënten

  • 1 krop grof gescheurde bladeren van romainesla
  • 2 eetlepels croutons
  • 1 eetlepel arachide- of olijfolie
  • 1 teentje fijngehakte knoflook
  • 100 gram ontdooide rauwe gepelde diepvrieswokgarnalen
  • 1/2 theelepel chilivlokken of 1 theelepel chilisaus
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 theelepels mosterd
  • 1/2 blikje ansjovis in stukjes
  • 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • 1/2 theelepel worcestersaus

Zoek een recept