Courgettecarpaccio

/5
 

3 beoordelingen

  • Voorgerecht
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze:

  1. Snijd de courgette in plakken en grill ze in een grillpan.
  2. Leg ze daarna dakpansgewijs op vier grote, platte borden.
  3. Klop in een schaaltje 2/3 deel olijfolie los met 1/3 deel vers citroensap, wat Provençaalse en de zongedroogde tomaten. Voeg ook wat zout toe.
  4. Schenk dit mengel over de courgettes en - voila! - klaar is de carpaccio.

Ingrediënten

  • 2 courgettes
  • 4 eetlepels Olitalia olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel Provençaalse kruiden
  • 2 stuks klein gesneden zongedroogde tomaatjes
  • zeezout (naar smaak)

Benodigde materialen

grillpan

Zoek een recept