Courgetterolletjes met ham en kaassaus

/5
 

10 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 30 minuten
  • Koken met Liefde Zomer
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Snijd de komijnekaas klein. Pel en snijd de uien in ringen.
  3. Maak de witte saus volgens aanwijzing op de verpakking. Roer tot een gladde saus.
  4. Smelt de komijnekaas in de saus.
  5. Snijd de courgettes in lange parten. Wikkel ze in plakken achterham.
  6. Verdeel de aardappelschijfjes en uiringen over een ovenschaal. Bestrooi met peper en zout. Leg daarop de courgettes met ham. Schenk de saus eroverheen. Bak de ovenschotel in ca. 15 min. goudbruin en gaar.
  7. Zet de ovenschotel op tafel en verdeel de inhoud over 4 borden.

Ingrediënten

  • 700 gram voorgekookte aardappelschijfjes
  • 6 plakken komijnekaas
  • 2 uien
  • 1 zakje witte saus
  • 2 flinke courgettes
  • 150 gram achterham

Benodigde materialen

Oven, ovenschotel

Zoek een recept