Courgetti Bolognese

/5
 

9 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 15 minuten
  • Vegetarisch
  • 4 personen
  • Italiaans

Past in een koolhydraatarm voedingspatroon.

Bereidingswijze

  1. Was de courgette en snijd er de onder- en bovenkant van af.
  2. Schaaf de courgette met behulp van een keukenschaaf, keukenmachine of een mandoline tot lange en dunne sliertjes.
  3. Snijd de blaadjes basilicum zo fijn mogelijk.
  4. Verwarm een scheutje olijfolie in een anti-kleefpan en fruit er de spaghetti van courgette in aan.
  5. Voeg de basilicum toe en schenk er de saus bij.
  6. Warm het geheel goed door, maar zorg wel dat de courgette nog enigszins krokant blijft.
  7. Laat de bolletjes mozzarella uitlekken, schep ze door de courgette en breng het geheel op smaak met versgemalen peper en zout.

Ingrediënten

  • 2 courgettes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 fles Grand’Italia Sugo Casa
  • 100 gram gepofte cherry tomaten
  • 1 gefruit uitje
  • 150 gram mini-mozzarella
  • 1 bakje verse basilicum
  • Versgemalen peper
  • Zout

Zoek een recept