Cracker van oude kaas met gemarineerde aardbeien

/5
 

0 beoordelingen

  • Voorgerecht
  • 20 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze:

  1. Meng de kaas met de zaadjes en wat peper.
  2. Schep 8 kleine hoopjes van dit mengsel op het bakpapier.
  3. Bak de kaas circa 5 minuten in het midden van de oven.
  4. Laat buiten de oven afkoelen en hard worden op het bakpapier.
  5. Verwijder intussen de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in vieren.
  6. Meng de aardbeien met de overige ingrediënten en doe er wat peper over.
  7. Verdeel over 4 bordjes met de crackers ertussen.

Ingrediënten

  • 100 gram oude kaas (geraspt)
  • 1 eetlepel sesamzaad
  • 150 gram aardbeien
  • 1 theelepel balsamicoazijn
  • 1 theelepel vloeibare honing
  • mespunt sinaasappelschil (geraspt)
  • 1 theelepel sinaasappelsap
  • 1 takje verse tijm (alleen de blaadjes)

Zoek een recept