Crêpes met camembert en bieslook

/5
 

0 beoordelingen

  • Lunchgerecht
  • 45 minuten
  • 4 personen
  • Frans

Bereidingswijze

  1. Klop de eidooiers met de melk en voeg de bloem in gedeeltes toe.
  2. Klop tot een glad beslag.
  3. Klop de eiwitten met zout en peper stijf in een vetvrije kom.
  4. Spatel het eiwit luchtig door het beslag en laat dit circa 30 minuten rusten.
  5. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  6. Verhit een klontje boter en bak van het beslag 4 zo dun mogelijke pannenkoeken.
  7. Verdeel de camembert over de crêpes en vouw de zijkanten dubbel.
  8. Leg ze op de bakplaat en verwarm 5-6 minuten in het midden van de oven tot de kaas een beetje smelt.
  9. Maak af met wat bieslook en noten. Lekker met een tomatensalade en sla.

Tip:

  • Vervang de camembert door brie.

Ingrediënten

  • 3 gesplitste eieren
  • 150 ml melk
  • 200 gram bloem
  • 75 gram boter of 2 eetlepels arachideolie
  • 250 gram camembert in plakjes van 1/2 cm
  • 3 eetlepels gehakte bieslook
  • 2 eetlepels gehakte gemengde noten

Benodigde materialen

Ingevette bakplaat of bakplaat met bakpapier

Zoek een recept