Dip van Griekse yoghurt met blauwaderkaas

/5
 

1 beoordelingen

  • Bijgerecht
  • 10 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze:

  1. Schenk de yoghurt in een kom en breek de blauwaderkaas in fijne stukjes.
  2. Roer het geheel met een garde zo glad mogelijk en voeg de rasp en het sap van een halve citroen toe.
  3. Hak de walnoten in fijne stukjes. Dit kan met het mes of in de keukenmachine.
  4. Voeg toe aan de dip en breng het geheel eventueel op smaak met zout en versgemalen peper.
  5. Serveer de yoghurt bij de snackgroenten als een hartige dip.

Ingrediënten

  • 500 gram snackgroenten
  • 200 gram Griekse yoghurt
  • 75 gram Danish Blue (zachte blauwaderkaas)
  • 2 flinke eetlepels walnoten
  • ½ citroen
  • versgemalen peper
  • zout

Zoek een recept