Flapjes van appel, gevuld met Pulled Chicken salade

/5
 

3 beoordelingen

  • Hapje
  • 5 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze:

  1. Schil de appel, maar laat deze wel heel.
  2. Schaaf met behulp van een brede kaasschaaf of een goede keukenrasp in zeer dunne plakjes.
  3. Besprenkel ieder plakje met een beetje citroensap om verkleuren te voorkomen.
  4. Leg de plakjes naast elkaar op het aanrecht en lepel een dopje van de salade op het midden van het appelplakje.
  5. Vouw dubbel en steek er schuin een prikkertje in, zodat deze flapjes mooi dicht blijven.
  6. Garneer met een druppeltje barbecuesaus.

Ingrediënten

  • 1 Elstar appel
  • Sap van ¼ citroen
  • 1 bakje Pulled Chicken salade
  • Barbecuesaus

Benodigde materialen

Prikkertjes

Zoek een recept