Fruitige rosbiefsalade met limoendressing

/5
 

0 beoordelingen

  • Voorgerecht
  • 20 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze

  1. Meng de ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout.
  2. Schep de dressing door de mango, avocado en ananas.
  3. Leg de rosbief op de sla en schep het fruitmengsel erop.
  4. Bestrooi met de koriander.

Tips:

  • Neem in plaats van rosbief reepjes kalkoenfilet. Bestrooi deze met komijn en cayennepeper en bak 3-4 minuten in een beetje arachideolie.
  • Vervang de ananas door aardbeien.

Ingrediënten

  • 1 mango in blokjes
  • 1 avocado in blokjes
  • 1/4 verse ananas in blokjes
  • 75 gram gemengde bladsla of veldsla
  • 200 gram rosbief in plakjes
  • 1 eetlepel gehakte koriander
  • Rasp en sap van 1 limoen
  • 1 kleine rode peper zonder zaadjes in ringetjes
  • 3 eetlepel arachide- of olijfolie

Zoek een recept

Ananas schoonmaken