Gebakken gamba’s met gesmoorde paksoi en kokos

/5
 

0 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 10 minuten
  • 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de paksoi schoon, snijd in fijne stukjes en zet klaar in een schaaltje. 
  2. Zet de geraspte kokos ook klaar in een schaaltje. 
  3. Verwarm in een gourmetpannetje de olijfolie en bak er 3 gamba’s mooi rondom in gaar.       
  4. Voeg de gesneden paksoi toe, laat enkele minuten smoren en voeg dan een lepel chilisaus toe.
  5. Schep goed om en kruid eventueel met zout en peper. Bestrooi met de geraspte kokos.

Ingrediënten

  • gemarineerde gamba’s, 12 stuks
  • olijfolie, 1 eetlepel
  • paksoi, 1 stuk
  • zoete chilisaus, 2 eetlepels
  • geraspte kokos, 1 eetlepel
  • versgemalen peper
  • zout

Zoek een recept