Gehaktballetjes met pastinaak-broccolipuree

/5
 

0 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 25 minuten
  • 1 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de kruiden met het gehakt en draai hiervan ca. 5 gehaktballetjes.
  2. Breng een pan water met een snufje zout aan de kook.
  3. Snijd de broccoli in roosjes en de pastinaak in plakjes en kook gaar.
  4. Verhit een koekenpan met kokosolie en bak de gehaktballetjes gaar.
  5. Pers ondertussen de knoflook en snijd de ui in ringen, bak dit nog even mee met de gehaktballetjes.
  6. Pureer de broccoli en pastinaak grof met een staafmixer.
  7. Snijd de peterselie fijn.
  8. Serveer de gehaktballetjes met ui en knoflook en de puree apart.
  9. Garneer bij consumptie de peterselie bij de puree.

Ingrediënten

  • 150 gram broccoli
  • 150 gram pastinaak
  • 100 gram biologisch gehakt
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 eetlepel peterselie
  • 1/2 eetlepel kokosolie
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • 1 snufje zout

Benodigde materialen

Staafmixer

Zoek een recept