Gehaktschotel met broccoli en pompoen

/5
 

0 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 25 minuten
  • 1 personen

Bereidingswijze

  1. Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook.
  2. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en de pompoen in blokjes.
  3. Pers de knoflook uit en snijd de ui in ringen.
  4. Verhit een koekenpan met kokosolie en fruit hierin de ui met knoflook aan.
  5. Voeg het gehakt toe en bak rul.
  6. Kook de broccoli en pompoen beetgaar zodra het water kookt.
  7. Schep de broccoli en pompoen door het gehakt.
  8. Voeg de oregano, rozemarijn en een scheutje water toe en laat het geheel nog even 5-10 minuten garen met de deksel op de pan.
  9. Breng eventueel op smaak met wat zout en peper.

Ingrediënten

  • 150 gram biologisch gehakt
  • 1/2 broccoli
  • 1/2 ui
  • 200 gram pompoen
  • 1 mespunt oregano
  • 1 mespunt rozemarijn
  • 1 teentje knoflook
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper
  • 1 eetlepel kokosolie

Zoek een recept