Gebrande geitenkaas met courgette & amandelbrood

/5
 

3 beoordelingen

  • Hapje
  • 25 minuten
  • Spaans

Voor 8-12 hapjes

Bereidingswijze:

  1. Snijd het laafbolletje in dunne plakken en rooster ze in het broodrooster of in de voorverwarmde oven van 175°C.
  2. Schaaf met behulp van een kaasschaaf lange linten van de courgette.
  3. Rol de linten op en zet ze vast met een prikkertje.
  4. Schenk er de balsamicodressing over en laat ongeveer 1 uur marineren in de koelkast. 
  5. Verkruimel de geitenkaas over de courgetterolletjes en bestrooi met een klein beetje basterdsuiker.
  6. Brand de geitenkaas met behulp van een crème brûléebrander zodat de suiker gaat karamelliseren of plaats onder de grill.
  7. Dresseer de courgette op het getoaste brood en lepel er nog wat van de marinade (balsamicodressing) over.

Ingrediënten

  • 1/4 Laaf Bourgondisch vruchtenbolletje
  • 8 eetlepels EMTÉ Smaakmakers balsamicodressing
  • 1 courgette
  • 8 plakjes zachte geitenkaas
  • Witte basterdsuiker

Zoek een recept