Groentespread van geitenkaas, spinazie en pijnboompitten

/5
 

1 beoordelingen

  • Lunchgerecht
  • 15 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze:

  1. Schep de geitenkaas met de pijnboompitten in de keukenmachine en draai tot een gladde massa.
  2. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe, terwijl de keukenmachine draait en draai het tot een glad geheel.
  3. Kruid rijkelijk met versgemalen peper en eventueel een snufje zout.
  4. Maak de avocado schoon, verwijder de pit en de schil en snijd in plakken.
  5. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  6. Smeer de rijstwafels rijkelijk in met de spread, strooi er de tomaat overheen en beleg nog met een plakje avocado. Maal er tenslotte nog wat peper overheen.

Ingrediënten

  • 200 gram verse geitenkaas
  • 200 gram gewassen spinazie
  • 4 flinke eetlepels pijnboompitten
  • 1 avocado
  • 2 tomaten
  • 8 rijstwafels
  • snufje zout
  • versgemalen peper

Zoek een recept